banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

MASA TENİSİ TURNUVASI ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLUYOR…

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası çekişmeli geçen maçlara sahne oluyor.

20 Şubat 2012 Pazartesi 23:25
MASA TENİSİ TURNUVASI ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLUYOR…
banner264
MASA TENİSİ TURNUVASI ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLUYOR…

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası çekişmeli geçen maçlara sahne oluyor.


Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Masa Tenisi Turnuvası, yapılan kura çekimlerinin ardından bir bayan üç de erkekler olmak üzere dört ayrı kategoride 18 Şubat Cumartesi günü başladı. Beylicium AVM dördüncü katta gerçekleştirilen açılışa Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, meclis üyeleri, birim müdürleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Maçlar hafta içi 19.00- 22.00 saatleri arasında, hafta sonu ise 13.00–17.00 saatleri arasında yapılıyor. Turnuvada, erkekler kategorisinde 16–21, 21–40, 40 ve üzeri yaş grupları, bayanlarda ise 16 ve üzeri yaş gruplarında sporcular yarışıyor. Yapılan elemeler sonunda 224 raket arasından her gruptan ilk dörde girmeyi başaran raketler ödülün sahibi olacak.

Açılışta bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Yediden yetmişe herkesin spor yapması için büyük bir çaba gösteriyoruz. Sporu yalnız birilerinin spor yaptığı çok kişinin izlediği bir aktivite olmanın dışına çıkarmak istiyoruz. Beylikdüzü Belediyesi olarak sporu sevdiren, teşvik eden ve tüm kesimlere yaymayı hedefleyen bir anlayışı benimsiyoruz. 2012 yılı İstanbul Avrupa Kültür başkenti bu manada İstanbul genelinde birçok farklı etkinlikler yapılacak ilgi ve alakanızı rica ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyor başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Uzun, konuşmasının ardından eline raketi alıp, kendisine rakip olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nihat Adıgüzel ile masa tenisi oynadı. Çekişmeli geçen maçta kazanan dostluk oldu.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV