banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

NEVRUZ, BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI

Beylikdüzü Nevruz Etkinliği’nde konuşan Başkan Uzun, “Nevruzun birleştirici özelliğini ilçemizden herkese gösterdik” dedi.

21 Mart 2012 Çarşamba 12:56
NEVRUZ, BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI
banner229
NEVRUZ, BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞKUYLA KUTLANDI

Beylikdüzü Nevruz Etkinliği’nde konuşan Başkan Uzun, “Nevruzun birleştirici özelliğini ilçemizden herkese gösterdik” dedi.

Bahar Bayramı olarak Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerde kutlanan ‘Nevruz Bayramı’ Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Nevruz Etkinlikleri, Yakuplu İhlas Koleji Konferans Salonu’nda yapıldı. Beylikdüzü halkının yoğun ilgi gösterdiği Nevruz coşkusuna Türk Dünyası Belediyeler Birliği tarafından ülkemize davet edilen Başkurdistan, Moldova Gagauz Yeri, Kazakistan, Kırgızistan ülkelerinin dans grupları damga vurdu. Önce belediyeyi ziyaret eden konuklar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile bir araya geldiler. Konuklar, akşam düzenlenen Nevruz kutlamalarında kendi dillerinde ve Türkçe söyledikleri şarkıları ve yöresel dansları ile izleyenlere unutulmaz bir Nevruz akşamı yaşattılar.

Belediye Başkanı Uzun ev sahipliğinde yapılan programa, Gagavuz Özerk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanı Mitriy Kambur, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mustafa Başkurt, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil, Zeki Çanakçı, Meclis Üyeleri Kader Göllü, Nagehan Öztemel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nevruz etkinliğinin sonunda, konuk ülke sanatçılarına plaket ve çeşitli hediyeler takdim ederken, ülkelerin barış ve kardeşliğine değinen Başkan Uzun, “Bugün burada kardeşlerimiz ile birlikte çok güzel ve gurur dolu bir gün geçirdik. Nevruz’un güzelliklerini hep birlikte yaşadık, paylaştık ve kutladık. Nevruz’un bütünleştirici özelliğini Beylikdüzü’nden herkese gösterdik” dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV