banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ÖGRENCİLER VE VELİLER AYNI KORODA BULUŞTU.

Beylikdüzü Haldun Taner İlköğretim Okulu öğrenci ve velilerinde oluşan koro, izleyenlerden tarafından tam not aldı.

18 Mayıs 2011 Çarşamba 11:28
ÖGRENCİLER VE VELİLER AYNI KORODA BULUŞTU.
banner321
ÖGRENCİLER VE VELİLER AYNI KORODA BULUŞTU.

Beylikdüzü Haldun Taner İlköğretim Okulu öğrenci ve velilerinde oluşan koro, izleyenlerden tarafından tam not aldı.

Beylikdüzü Haldun Taner İlköğretim Okulu Müzik Öretmeni Emine Işın Özer`in geçen yıl kurduğu öğrenci ve velilerinden oluşan Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosu ikinci konserini Okyanus Koleji`nde verdi.


“Elimizden gelen desteği vereceğiz”


Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de koroya destek vermek için Okyanus Koleji`nde hazır bulundu. Söylenen şarkılara eşlik edip alkışlarla destek veren Başkan Yardımcısı Yeşil, Böyle güzel bir gecede bulunmak ve bu harika öğrencilerle velilerimizi dinlemek benim ve sizler için büyük bir zevk. Bence oldukça başarılı bir projeye imza atmışlar. Bize düşen artık bu sanatçılarımıza her daim destek vermektir. Bunun için başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun olmak üzere hepimiz elimizden geleni yapacağız dedi.


Haldun Taner İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Emine Işın Özer şefliğinde İstanbul ve Türk Halk Müziği parçalarından oluşan şarkıları seslendiren koro izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV