banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

4 yıldızlı stad bitmek üzere.

Büyükçekmece Belediyesi bir ilke daha imza atarak Türkiye’de hiçbir ilçede olmayan dev spor kompleksini hizmete sokuyor

20 Temmuz 2011 Çarşamba 16:56
4 yıldızlı stad bitmek üzere.
banner291
4 yıldızlı stad bitmek üzere.
Büyükçekmece Belediyesi bir ilke daha imza atarak Türkiye’de hiçbir ilçede olmayan dev spor kompleksini hizmete sokuyor.
20.000 kişilik olimpik ölçülerdeki stadın yanında , 2000 kişilik ve 300 kişilik trübüne sahip iki ayrı stadtan oluşan Büyükçekmece Atatürk Spor Kopleksi’nde çok amaçlı hizmet vermek hedefleniyor. 4 yıldızlı otel ayarında 70 yataklı bir oteli de içerisinde barındıran spor kompleksinde soyunma odalarından,saunasına,masaj odasından teknik direktör odasına kadar pek çok detay incelikle düşünülmüş.
Her spor dalı yapılabilinir…
80.000 metrekare arazi üzerine kurulan , otopark problemi olmayan dev yaşam ve spor merkezinde tartar zeminli koşu pisti ,kale arkalarında cirit ve gülle atma gibi çeşitli spor dalları da rahatlıkla yapılabilinecek.
Aynı anda 8 takımın büyük sahada soyunup giyinebileceği rahat bir ortama sahip komplekste güreşçilere için antrenman sahaları ve dinlenme odaları da mevcut.
Bu kompleksi UEFA standartlarına uygun yapılabilmesi için hiçbir masraftan kaçınmadıklarını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “ Bu komplekste rahatlıkla 1. Lig futbol takımlarının maçları oynanabilir” dedi. Komplike ve en ince detayına kadar düşünülmüş başka bir stadın Türkiye de bulunmadığını söyleyen Başkan Akgün “ Yaptığımız bu çalışmaların değeri 10 yıl sonra daha rahat anlaşılacaktır. Büyükçekmece de stad sorunu olduğunu söyleyenlerin Büyükçekmece’yi tanımadıkları ortadadır.Bu stad diğer belediyelere ve klüplere örnek olacak bir projedir.Bunu yakında stadımız tamamlandığında herkes daha iyi anlayacak “şeklinde konuştu. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV