banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Akgün, “Belediyecilikte eğitim’e her zaman öncelik verdik”

Sudi Özkan Kız Teknik ve Meslek Lisesi ziyaretinde, belediyecilik hayatında öncelikli işinin okul,eğitim ve öğretmen olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün.

16 Mayıs 2011 Pazartesi 20:32
Akgün, “Belediyecilikte eğitim’e her zaman öncelik verdik”
banner321
Akgün, “Belediyecilikte eğitim’e her zaman öncelik verdik”

Sudi Özkan Kız Teknik ve Meslek Lisesi ziyaretinde, belediyecilik hayatında öncelikli işinin okul,eğitim ve öğretmen olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün
“ 17 yaşımdan beri belediyecilik hayatındayım. Arkadaşlarımla beraber 1975’ten bu yana belediyecilikte birinci öncelikli işimiz okul, eğitim ve öğretmen olmuştur”
dedi.
Eğitim konusunu siyasi malzeme yapmadığını kendisinin de eski bir eğitimci olduğunu dile getiren Başkan Akgün,
“ Eğitim öğretime siyaset karıştırmak yanlıştır. Ben bu yaşıma kadar eğitimi siyasi malzeme yapmadım. Bu güne kadar da bölgeye 20 okul kazandırdık. Bu yıl içinde 5 tane okul daha eğitime
öğretime kazandırıyoruz
” şeklinde konuştu.
İlçede meslek liselerine de ihtiyaç duyulduğunu ve eksiklikler olduğunu söyleyen Başkan
Akgün “ Büyükçekmece’de İmam Hatip Lisesi eksikti, onu da Kumburgaz yol üstünde yaptık ve önümüzdeki eğitim öğretim yılında, hizmete girecek”
dedi.
Bu bölgedeki okullar arasında çok kötü durumda olan okullar olduğunu dile getiren Başkan Akgün öğretmenlere bir okul daha yapılacağı müjdesini verdi. Akgün
, “ Bölgenizdeki okullar gerçekten vahim durumda. Bu konu da bölgenin iş adamalarından ve sizin okulunuzu eğitim sektörüne kazandıran Sudi Özkan ile bir araya geldim ve rahmetli annesinin adını alacağı 32 derslikli Kumburgaz Serdar Adıgüzel İlköğretim okulunun üst tarafında bir okul yaptırma sözü aldım”
diye söyledi.
Atatürk’ün eğitim ile ilgili sözünü hatırlatan Başkan Akgün,
“ Kurtuluş savaşı sırasında eğitim şurasını toplayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Bu memleketin esas en önemli meselesi eğitimdir”
bu çok önemli bir mesajdır. Onun bu mesajını dikkate almalı ve eğitim - öğretime her zaman öncelik ve destek vermeliyiz” dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV