banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

AKGÜN “Hepimiz Tek Yürek Olmalıyız”…

6 tır dolusu acil ihtiyaç duyulan malzemeler Van'a gitmek üzere yola çıktı.

28 Ekim 2011 Cuma 11:37
AKGÜN “Hepimiz Tek Yürek Olmalıyız”…
banner312
AKGÜN “Hepimiz Tek Yürek Olmalıyız”…

6 tır dolusu acil ihtiyaç duyulan malzemeler Van'a gitmek üzere yola çıktı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 6 tır dolusu acil ihtiyaç duyulan battaniye, yorgan, katalitik, ayakkabı, uyku tulumu, giyisi,kuru gıda ,çocuk maması ve çocuk bezinden oluşan malzemeleri Anadolu yakası Tem Gişelerin den Van’a gitmek üzere uğurladı.

Chp'li 12 Belediye Adalar, Avcılar, Ataşehir, Bakırköy, Büyükçekmece, Çatalca, Kadıköy, Beşiktaş, Sarıyer, Silivri, Kartal ve Maltepe Belediyeleri Anadolu yakası Tem Gişelerinde toplanarak 10 larca tır’ ı Van'a gitmek üzere yolcu ettiler.

Depremzedelere Yardım Kampanyası başlatan Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği üyesi Kadıköy, Büyükçekmece, Kartal, Beşiktaş, Avcılar, Sarıyer, Adalar, Ataşehir, Maltepe, Bakırköy, Silivri ve Çatalca Belediyeleri, Van’dan gelen talep üzerine özel yardım malzemeleriyle dolu tırlar hazırladı. İçinde sadece depremzedelerin acil ihtiyaç duyduğu çadır, battaniye, yorgan, uyku tulumu, katalitik soba, su ve bebek bakım malzemelerinin bulunduğu tırlar, TEM Otoyolu Çamlıca Gişeleri çıkışındaki TIR Parkı'nda düzenlenen basın açıklamasının ardından yola çıktı. Basın açıklamasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar katıldı.

"BU DEPREM VAN DEPREMİ DEĞİL ERCİŞ DEPREMİ'DİR"
Depremden 9 saat sonra Van'da olduğunu söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yardım kampanyası ile ilgili bilgileri İstanbul'a ulaştırdığını anlattı. İlk gün büyük bir kaos yaşandığının altını çizen Başkan Akgün, "Bu deprem Van Depremi değil Erciş Depremi'dir. Üç katlı binalar nasıl yıkılır, giden yardım malzemeleri nasıl talan edilir? Devletin bunun üzerinde durması gerekiyor" dedi.

“BU ACI HEPİMİZİN ACISIDIR”…

"Bugün depremin yaralarını sarmaya uğraşıyoruz. Büyükçekmece haklıda bu yaraları sarmak için seferber oldu. Türkiye maalesef ki bir deprem bölgesidir. Bu gün Van da ki kardeşlerimizin başına gelen yarın bizim başımıza da gelebilir. Böyle durumlarda hepimiz tek yürek olup yardımlarımızı esirgememeliyiz” şeklinde konuştu.

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği üyeleri belediye başkanlarının basın açıklamasının ardından TIR'lar Van'a gitmek üzere belediye başkanları tarafından uğurlandılar. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV