banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Akgün; “Her geçen gün kursiyer sayımız artmakta”

Ebru’cular bu seminerde…

08 Ekim 2011 Cumartesi 13:23
Akgün; “Her geçen gün kursiyer sayımız artmakta”
banner266
Akgün; “Her geçen gün kursiyer sayımız artmakta”

Ebru’cular bu seminerde…

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Sanat Merkezleri bünyesinde AKM’de devam eden eğitim seminerlerinin ikinci gününde Ebru Teknikleri Öğretmeni Hülya Küntay Ulay ebru sanatı ile ilgili pratik bilgiler verdi.
Kültür Bakanlığı’ndan almış olduğu Ebru Sanatçısı unvanıyla tanınan 17 yıldır halk eğitiminde ebru öğretmenliği yapan Ulay, yurt içinde ve yurt dışında kişisel ve karma sergilerle ismini duyurmuş önemli bir ebru ustası.
Bakırköy’de kendi atölyesinde çalışmalarına devam eden Ebru Sanatçısı Ulay; “Ebru sanatı sabır isteyen ve insana bambaşka bir lezzet veren ayrıca çile veren bir çalışmadır. Ebru sanatı ile uğraşan her bir kişinin elde ettiği çalışmalardan mutlaka ayrı bir lezzet ve tad aldığı bilinir” dedi.

Düzenlenen seminerlerdeki eğitimlerle ilgili bilgi veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise,” Büyükçekmece’li bayanlarımızın el becerileri kurslarına karşı göstermiş oldukları yoğun ilgi karşısında her geçen gün kursiyer sayımız artmakta buda Büyükçekmece’li hanımlarımızın sanata karşı göstermiş oldukları performans ve ilgi beni oldukça memnun ediyor. Bu bilgilendirme seminerinde bayanlarımız Ebru sanatı ile neler yapabileceklerini görecekler. Halk Akademisi meslek kurslarımız bünyesinde ebru sanatı ile ilgili eğitim alan kursiyerlerimiz, aynı zamanda ortaya çıkarmış oldukları malzemeyi satarak ev ekonomilerine önemli katkı sağlamış olacaklar” dedi. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV