banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Akgün, “Ruhsatsız işyeri kalmayacak”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’den 2009 yerel seçimlerinden sonra Büyükçekmece ilçesine bağlanan mahallelerde ruhsatsız işyeri kalmayacak talimatı alan Ruhsat Müdürlüğü ilçe genelindeki ruhsatlandırma çalışmalarına tam gaz devam ediyor

14 Nisan 2011 Perşembe 00:02
Akgün, “Ruhsatsız işyeri kalmayacak”
banner322
Akgün, “Ruhsatsız işyeri kalmayacak”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’den 2009 yerel seçimlerinden sonra Büyükçekmece ilçesine bağlanan mahallelerde ruhsatsız işyeri kalmayacak talimatı alan Ruhsat Müdürlüğü ilçe genelindeki ruhsatlandırma çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Büyükçekmece’de ruhsatsız işyerlerinin tespiti ve bu işyerlerinin ruhsat almaları noktasında bilgilendirme çalışmaları yapan Ruhsat ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ruhsatlandırma çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Akgün, ” 2009 yerel seçimlerden sonra ilçe genelinde ruhsatlı ve ruhsatsız yerlerin tespiti çalışması neticesinde, yeni bağlanan yerlerde çok sayıda ruhsatsız işyerlerinin faaliyette bulunduklarını tespit ettik” dedi.
Ruhsatlandırma çalışmalarına hız verdiklerini dile getirenh Başkan Akgün; “ Ekiplerimiz bu iş yerlerinin ruhsatlandırılması ve ruhsatı olan işyerlerinin ruhsatlarının yeniden güncelleme çalışmaları neticesinde bu güne kadar 1600’ e yakın iş yerine ruhsat vermiş bulunmaktayız. Yeni açan ve ruhsatı olmayan işyerlerine de ekiplerimiz tarafından gerekli bilgilendirme ve ruhsatlarını alma konusunda yardım çalışmalarımız da devam etmektedir” şeklinde konuştu. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV