banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Akgün; Şehit ve Gazi derneklerine destek şart…

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şehit ve gazi derneklerini gelecek nesillerin bilinçlendirilmesi noktasında çok önemsediğini söyledi.

10 Eylül 2011 Cumartesi 19:16
Akgün; Şehit ve Gazi derneklerine destek şart…
banner229
Akgün; Şehit ve Gazi derneklerine destek şart…



Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şehit ve gazi derneklerini gelecek nesillerin bilinçlendirilmesi noktasında çok önemsediğini söyledi.
Muharip Gaziler Derneğine mensup gaziler Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ’ü makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Muharip Gaziler Derneğine ve Büyükçekmece ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Akgün’e plaket takdim eden Muharip Gaziler Derneği Büyükçekmece İrtibat Bürosu Başkanı Selçuk Eker, derneğe katkılarından dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür etti.
Selçuk Eker; “Bizleri unutmayan ve bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen, biz gazilerin daha çağdaş ortamlarda bir araya gelebilmemiz için yer tahsis eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e Muharip Gaziler Derneği olarak şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Vatan toprağının kutsallığının, uğrunda canını seve seve feda etmeye hazır vatan evlatlarının olmasından kaynaklandığını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de bu topraklar için tek damla kanı akan şehit ve gazilerimize Türk halkının sonsuz minnet borçlu olduğunu belirtti.
Başkan Akgün; “Şehit yakını ve gazilerimize hizmet noktasında her zaman kapımızda gönlümüzde açıktır. Ben şehit ve gazi derneklerini gelecek nesillerin bilinçlendirilmesi noktasında çok önemsiyorum. Bu tür dernekler Şehitlik ve gazilik kavramını genç kuşaklara öğretebilmek için olmazsa olmaz derecesinde gerekli. Biz yerel yönetimlere bu noktada düşen görev halkımızın bilinçlendirilmesine katkı sağlayacak bu tür derneklere elimizden geldiğince destek olmaktır ”şeklinde konuştu.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV