banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

AVUKAT POYRAZ UÇKAY'ıN SORUŞTURMASI BAŞLADI

AVUKAT SORUŞTURMASINDA İŞADAMI İFADE VERDİ.

17 Mayıs 2011 Salı 23:20
AVUKAT POYRAZ UÇKAY'ıN SORUŞTURMASI BAŞLADI
banner299

AVUKAT POYRAZ UÇKAY'ıN SORUŞTURMASI BAŞLADI
AVUKAT SORUŞTURMASINDA İŞADAMI İFADE VERDİ.
 

  • İnsanlar artık hukuk dışı icra takipleri ve alacak davalarına sessiz kalmayıp, hukuk savaşı veriyorlar.

 

  • Yargıtay 3. Hukuk Dairesi'nin KMK ( Kat Mülkiyeti Kanunu ) uygulanmaz dediği yerde, bağımsız parsellerde oturan insanlardan zorla ayda bin 250 lira. Senede 16 bin lira ( eski parayla 16 milyar ) para toplanıyor. Bu paraları vermeyenler, korkutulmak ve baskı altına alınmak için icraya veriliyor. Buna itiraz eden takibi durduranlara, bu defa yıldırmak için hukuk mahkemelerinde hayali alacak davaları açılıyor.

 

  • Yargıtay burda KMK olmadığı için, bir yönetim ve yönetici ile aidat da olmaz diyor, ama sözde site idaresi kendini Yargıtay ın üzerinde sanıyor..
 
İstanbul B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi sakinlerinden sanayici Celal Dalkıran, müşteki olarak savcı Cemil Kuyu'ya 1 saat ifade verdi.
 
3 Haziran 2011 Pazar günü yapılan seçimle resmen mahalle olan Alkent'de, insanlardan hukuk dışı aidat toplanmasına tepkiler devam ediyor.
 
Usulsüz icra ve alacak davaları açan avukat Poyraz Uçkay Yağan hakkında, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığına, görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusu yapan işadamı şikayetci olarak, dün savcılıkda ifade verdi.
 
Bu avukat ve hukuk dışı baskılardan rahatsız olan sanayici  Celal Dalkıran  Alkent avukatı hakkında 25 Nisan 2011 de  Büyükçekmece Başsavcılığına 2011/ 1607 bakanlık muhaberat numarası ile görevi kötüye kullanmaktan suç duyurusu yaptı. Soruşturmayı savcı Cemil Kuyu yürütüyor.
 
Dün avukatıyla adliyenin 6 katında ki başsavcı vekili Cemil Kuyu'nun odasına giden Dalkıran, dilekçesinde ki şikayet ve taleplerini tekrar edip, avukatın cezalandırılmasını istedi. Dalkıran savcı Kuyu'ya önemli bilgi ve belgelerde sundu.
 
Resim'de Dalkıran, Avukat şikayetlerine bakan Başsavcı vekili Kuyu'nun odası önünde görülüyor.
 
Konuya dair haber linki aşağıda:
 
http://www.buyukhaber.com/istanbul-3bolge/avukat-poyraz-uckaya-ihrac-talebi.htm

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV