banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bakan Dinçer, Çınar Koleji'nin Büyükçekmece'deki Kampüsünün Açılış Törenine Katıldı

Eğitim dünyasına 1985 yılında Bağcılar ilçesinde başlayan, her yıl yaptığı yatırımlar ile eğitimde kaliteyi hedefleyen Çınar Koleji,

25 Eylül 2011 Pazar 01:58
Bakan Dinçer, Çınar Koleji'nin Büyükçekmece'deki Kampüsünün Açılış Törenine Katıldı
banner299
Bakan Dinçer, Çınar Koleji'nin Büyükçekmece'deki Kampüsünün Açılış Törenine Katıldı

Eğitim dünyasına 1985 yılında Bağcılar ilçesinde başlayan, her yıl yaptığı yatırımlar ile eğitimde kaliteyi hedefleyen Çınar Koleji, Türkiye’nin en modern kolejini Büyükçekmece’deki yeni kampüsünü, eğitim ve öğretim hizmetine açtı.

32 bin metrekarelik alana kurulu ve 72 derslik bulunuyor.

Defter yerine IPAD 2

Anasınıf, ilköğretim, Anadolu ve Fen Liselerinin içinde bulunduğu okul, büyük bir AVM’yi andırıyor. Öğrenciler derslerde eğitim aracı olarak defter ve kitap yanında akıllı tahta ve IPAD 2 entegrasyonuyla eğitim görecek.

Kampüs projesinde öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayacak kantin, kafeterya gibi sosyal hizmet alanları, bowling, buz pateni vb. spor alanlarının yanında öğrencilerin temiz hava almasını sağlayacak sınıf klima sistemi, bilgisayar, dil laboratuvarları gibi teknik donanımları bulunuyor. Birçok aktivite ve etkinliğe imkan sağlayan kulüp alanları, en son görüntü ve ses sistemleriyle donatılmış etkinlik salonu, göl ve deniz manzaralı çok hijyenik bir yemekhanesi bulunuyor.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Çınar Koleji'nin Büyükçekmece Kampüsü'nün açılış törenine katıldı.

Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Çınar Kolejleri Kurucu Başkanı Veysel Kafalı, veliler, öğrenciler ve çok sayıda davetli hazır bulundu. Törende konuşan Bakan Dinçer, "Uzun zamandan bu yana Türkiye'deki eğitim sorunları üzerine çalışıyoruz. Bu gördüğümüz okullar, sorunların aşılacağı konusunda bizi umutlandırıyor. Eğitim sistemimizde çok önemli altyapı sorunları var. Bu sorunların tek seferde üstesinden gelemiyoruz. 2003 yılından bu yana 163 bin derslik kuruldu" dedi.

Okullara yönelik elektronik tahta projesine değinen Dinçer, "Proje bize ait ve maliyeti ucuz. 4 yılda tamamlanmasını planlıyoruz. İlk olarak 5 ve 9. sınıflarda kullanılacak. Eğitimin en önemli öğesi öğretmendir. Mekanları sevdiren, o mekanın içinde yaşayan insanların davranışlarıdır. Tüm Türkiye'deki öğretmenlere sesleniyorum. Biliyorum çok ağır şartlarda çalışıyorsunuz. Okullarımızın açıklarını hissettirmeyecek olan, öğretmenlerdir" diye konuştu.

Dinçer, velilere de seslenerek, "Çocuklarımızı yalnız bırakmayalım. Hayat sadece sınavdan ibaret değil. Tek yönlü bir yönlendirme yapmayalım. Okullar sadece derslikten ibaret değildir. Okullarda velilerin, mahallenin hakkı vardır" açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, okulların daha fazla etkinlik yapabilmesi konusunda belediyelerden de yardım istedi.


 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV