banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başkan Akgün, "Milletvekili adayı değilim..."

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını söyledi.

09 Mart 2011 Çarşamba 20:23
Başkan Akgün,
banner291
Başkan Akgün, "Milletvekili adayı değilim..."
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını söyledi.
Büyükçekmece Belediyesi ve ÇYDD ortaklığıyla düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar günü Büyükçekmece AKM de görkemli bir törenle kutlandı.
Koktylle başlayan kutlamalar, Başkan Akgün’ün   Güler Ertan ‘ın “Kadın Görselleri” fotoğraf sergisi ve Osman Hamdi Bey Sanat Merkezi Eğitmeni Ekber Yeşilyurt Atölyesi’nin   “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” resim sergilerinin açılışıyla devam etti.
Ateşböceği Ercan’ın sunumunu yaptığı kutlamada Prof Dr. Güler Ertan, Tiyatro oyuncusu Defne Yalnız ve Avukat Saliha Esen’in katıldığı “Kadın Gözüyle Yaşam” konulu panele geçildi.
Panelin açılış konuşmasını yapan Başkan Akgün, son zamanlarda konuşulan milletvekili adaylığı konusunda son noktayı koydu. Akgün; “ Son günlerde  benim milletvekili olacağım konuşuluyor.Böyle bir şey söz konusu olamaz.Biz belediye başkanı olmaktan, sizin taktirinizi kazanmaktan çok mutluyuz.Görevime son güne  kadar devam etmek hususunda kararlıyım” dedi.
Türk kadının Cumhuriyet tarihi boyunca bütün haklarını Atatürk döneminde aldığını kaydeden Başkan Akgün milletvekili seçimlerinde ön seçimin olması gerektiğini vurgulayarak “Keşke ön seçim olsa ve milletvekillerinin yarısını kadınlar oluştursa ” şeklinde konuştu.
Belediyede ki 20 müdürlüğün 12’sinin bayanlardan oluştuğunu belirten Başkan Akgün “ En zor müdürlüklerimizin başında kadınlar var. Ben şahsen kadınlarla çalışmayı tercih ediyorum. Onlar  daha çalışkan, azimli, kararlı ve pratik oluyorlar” diye konuştu. Türk milletinin anaerkil bir aileden geldiğini vurgulayan Arel Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Prf.Dr. Güler Ertan, Türk kadınının toplumsal yapıda her zaman etkinliğini koruduğunu anlatırken, Ünlü tiyatrocu Defne Yalnız da kadınların ekonomik yönden güçlü olmaları için çalışmaları gerektiğini söyledi.
Barış Manço Kültür Merkezi Bayan Eğitmenlerinden oluşan orkestranın sahne aldığı kutlamalar Başkan Akgün’ün tüm kadınlara çiçek vermesiyle sona erdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV