banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başkan Akgün, muhasebecilerle ağaç dikti…

Büyükçekmece Belediyesi İstanbul Mali Müşavirler Odası Büyükçekmece Temsilciliği ile Devebağırtan mevkii orta refüj’de ağaç dikimi yaptılar.

11 Mart 2012 Pazar 15:30
Başkan Akgün, muhasebecilerle ağaç dikti…
banner229
Başkan Akgün, muhasebecilerle ağaç dikti…
Büyükçekmece Belediyesi İstanbul Mali Müşavirler Odası Büyükçekmece Temsilciliği ile Devebağırtan mevkii orta refüj’de ağaç dikimi yaptılar.

Çevre ile ilgili etkinliklere Büyükçekmece Belediyesi olarak duyarlı olduklarını dile getiren Başkan Akgün, bir belediye başkanı olarak bir okul yapmaktan bir de ağaç dikmekten çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Başkan Akgün; “800 dönümlük ağaçlandırma alanında bizimde bir dalımız olsun diyen mali müşavirlerle 23. Vergi haftasında Büyükçekmece Mali Müşavirler Odası Hatıra Ormanı’na 125 adet fıstık çamı dikildi. Bu fidanları dikmek, mali müşavirlerin olduğu kadar bizim içinde çok önemli. Büyükçekmece halkı yeşile, doğaya, çevreye çok önem verir. Tabii ki bizler bu dikilen ağaçları sadece dikip gitmiyoruz. Sürekli olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde görev alan Çevre Mühendislerimiz tarafından bakımları periyodik olarak yapılarak korunuyorlar” dedi.

Mali Müşavirler olarak muhasebeye olduğu kadar, bölgenin sosyal yaşamına da katkı sağlamak için çaba sarf ettiklerini dile getiren İstanbul Mali Müşavirler Oda Yöneticilerinden Erol Demirel; “Mali Müşavirler çevreye karşı duyarlı olup, sosyal sorumluluk muhasebesi de yapıyorlar. Bu anlamda hem ülkemiz için, hem de çevremiz için son derece yararlı işler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

haber alarm Eski Gürpınar Belediye Başkanı
    Velittin KÜÇÜK velittin küçük
haber alarım büyük gazete Büyükçekmece Belediye Başkanı
     Hasan AKGÜN

hasan akgün
buyuk gazete alarm Eski Beylikdüzü Belediye Başkanı
Vehbi ORAKÇI
vehbi orakçı
haber alarm büyük gazete Eski Beylikdüzü (Kavaklı) Belediye Başkanı Orhan TIRAŞOĞLU
orhan tıraşoğlu


haber alarım büyük gazete Eski Büyükçekmece Belediye Başkanı
    Ali ÇEBİ
ali çebi

haber alarım büyük gazete Eski Esenyurt Belediye Başkanı
    
Gürbüz ÇAPAN
gürbüz çapan

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV