banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bedava balık vatandaşa yaradı…

Büyükçekmece Belediyesi, balık tüketiminin arttırılmasına katkı sağlamak amacı ile Balık Şenliği düzenledi.

10 Ekim 2011 Pazartesi 00:49
Bedava balık vatandaşa yaradı…
banner299
Bedava balık vatandaşa yaradı…

Büyükçekmece Belediyesi, balık tüketiminin arttırılmasına katkı sağlamak amacı ile Balık Şenliği düzenledi.
Şenliğe Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın annesinin cenaze namazına katıldığı için iştirak edemeyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, etkinlik öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, denizleri hor kullandığımızı söyledi.
Başkan Akgün; “ Deniz kenti Büyükçekmece’ de balıkçılık Cumhuriyetimizin ilk yıllarına kadar dayanır. Balıkçılığı ile anılan Büyükçekmece de halkımızın yeterince balık tükettiğini sanmıyorum ”dedi.
En sağlıklı besin kaynaklarımızdan balık neslinin azalmasını önlemenin bir tek yolunun olduğunu dile getiren Başkan Akgün; “ Denizlerimizi ne kadar temiz tutarsak o kadar bol balık yeriz.Ama görünen o ki her geçen gün balık neslini birer birer yok ediyoruz. Şenliğimize katılan balıkçılarımız başta olmak üzere tüm halkımıza sesleniyorum. Denizlerimize sahip çıkalım ki denizlerimiz de bizlere daha sağlıklı balıklar versin” şeklinde konuştu.
Çoğunluğu roman vatandaşlarımızın katılım gösterdiği balık şenliğine, destek veren balık restoranı sahipleri, sivil toplum kuruluşları,vatandaşlar, ve bolca çocuk katıldı.
Mimarsinan Meydanında düzenlenen balık şenliğinde, vatandaşlara restoran sahipleri stant kurarak balık ikramında bulundular.
Fotoğraf ve resim sergilerinin yanı sıra değişik animasyonların da gerçekleştirildiği etkinlikte Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın annesinin vefatından ve Esenyurt’lu şehit er Ercan Doğru Kartal’dan dolayı müzik çalınmadı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV