banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Büyükçekmece Belediyesi mevlit okuttu…

Büyükçekmece Belediyesi, geçtiğimiz gün Hakkari'nin Çukurca İlçesinde şehit düşen 24 askerimizin ruhuna Kuba Camiinde akşam namazına müteakip mevlit okuttu.

21 Ekim 2011 Cuma 14:01
Büyükçekmece Belediyesi mevlit okuttu…
banner321
Büyükçekmece Belediyesi mevlit okuttu…

Büyükçekmece Belediyesi, geçtiğimiz gün Hakkari'nin Çukurca İlçesinde şehit düşen 24 askerimizin ruhuna Kuba Camiinde akşam namazına müteakip mevlit okuttu.


Kuba Camiinde okunan Mevlid-i şerife, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz başta olmak Büyükçekmece Belediye Başkan vekili Coşkun Kaynak, Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral, Büyükçekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Akkuş ve ilçe protokolünün yanı sıra Büyükçekmece halkının yoğun katılımı sayesinde camii olup taştı.


Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin okunan mevlid i şerifin duasında şehitliğin kutsal bir makam olduğunu hatırlatarak, devlete başkaldırmanın dinde yerinin olmadığını vurguladı.


Öte yandan Avrupa Parlementosu Yerel ve Bölgesel Kongresine katılmak üzere Strazburga gittiği için mevlide katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de telefonla bir açıklama yaparak şunları söyledi; “Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Ailelerinin ve bütün Türkiye’nin başı sağ olsun. Ben inanıyorum ki bu vatanı bölmek isteyenler bir gün cezalarını er ya da geç mutlaka bulacaklar” dedi.


Başkan Akgün; “24 askerimizi şehit ederek yüreğimizi yakanları nefretle kınıyorum. Hiç kimse unutmasın ki bu vatan kolay kurulmadı kolay da yıkılamaz. Aynı vatan, aynı bayrak aynı dil olduğu sürece Türkiye tek yürektir kimsenin bu ülkeyi bölmeye gücü yetmez” şeklinde konuştu..

Büyükçekmece Halkı Duyarsız Kalmadı…


Kuba Camiinde okunan mevlitden sonra teröre karşı tepkilerini göstermek ve Türkiye’nin bölünmez bir bütün olduğunu göstermek için Büyükçekmece gençliğinin düzenlediği yürüyüşe ilçe halkı büyük katılım gösterdi. İlçenin değişik mahallelerinden yürüyüşe geçen Büyükçekmece halkı Cumhuriyet meydanında buluştular terörü hep birlikte lanetlediler.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV