banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Büyükçekmece Bu Yılda CeBIT’e damgasını vurdu

Büyükçekmece Belediyesi, Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı (CeBIT)’de bu yıl da yerini alarak damgasını vurdu.

30 Kasım 2012 Cuma 01:35
Büyükçekmece Bu Yılda CeBIT’e damgasını vurdu
banner299
Büyükçekmece Bu Yılda CeBIT’e damgasını vurdu


Büyükçekmece Belediyesi, Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı (CeBIT)’de bu yıl da yerini alarak damgasını vurdu.
Bilişim konusunda yenilikleri yakından izleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sosyal belediyeciliğin yanı sıra yerel yönetimlerin mutlaka teknolojik gelişmelere ayak uydurmaları gerektiğini savundu. Büyükçekmece Belediyesi sektördeki gelişmeleri yakından izleme fırsatının yanı sıra e-belediyecilik alanındaki çalışmalarını da vatandaşlara aktarmaya çalışıyor.
29 Kasım 2 Aralık tarihleri arasında CNR' da düzenlenen Cebit Bilişim Teknolojileri Fuarı'nda Büyükçekmece Belediyesi 6. Salon C14 de stand açarak tanıtımlarını sergiliyor.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, teknolojiyi ve bilişimi çok yakından takip ettiklerini kaydederek, "Bu çalışmalarımızı fuara taşıyoruz. Özellikle e-belediyecilik alanında yaptığımız başarılı çalışmalarımızı, bu sayede vatandaşlarımıza daha yakından gösterme şansımız olacak. Zaten uygulamalarımızdaki hız ve kaliteden bunu hisseten vatandaşlarımıza, fuar boyunca ayrıntılı bilgi de vermiş olacağız" dedi.
Vatandaşlarla sosyal medya araclığı ile de temas kurduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün "fırsat buldukça internet üzerinden vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Yaklaşık günde 70 ila 100 kişi arasında vatandaşımıza mail yoluyla cevap veriyorum .Twitterı ve Facebook’u da yakından takip eden bir belediye başkanıyım”şeklinde konuştu.
Başkan Akgün Sarıyer, Ankara Yenimahalle, Beşiktaş, Kartal Belediye Başkanlarıyla beraber 12 CHP’li belediyenin standlarını gezerek çalışmaları hakkında bilgi aldı, Büyükçekmece Belediyesinin projeleri ve bilişim çalışmaları hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV