banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Büyükçekmece Festivale Hazır…

Büyükçekmece Belediyesi bu yıl 12. si düzenlenecek olan 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali hazırlıklarına aralıksız olarak devam ediyor.

23 Haziran 2011 Perşembe 12:54
Büyükçekmece Festivale Hazır…
banner322
Büyükçekmece Festivale Hazır…

Büyükçekmece Belediyesi bu yıl 12. si düzenlenecek olan 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali hazırlıklarına aralıksız olarak devam ediyor.
Yurt dışından gelen binlerce misafirin ağırlanacağı festival alanı Kültürpark ‘ta hummalı çalışmalar devam ediyor.
Bayrak süslemeleri, duvar boyamaları, çevre düzenlemeleri yapılan Kültürpark Festival alanı her açıdan kusuruz bir şölenin yaşanacağının göstergesi oluyor.
Dünyaca bilinen Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin her anlamda göze ve kulağa hitap etmesini amaçladıklarını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “ Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali yurt içinde olduğundan daha fazla yurt dışında da tanınıyor. Amacımız halkımızı eğlendirmenin yanı sıra ülkemizin tanıtımına da katkıda bulunmaktır” dedi.
Akgün, bu sene 42 ülkeden gelecek binlerce konuğa unutamayacakları bir 10 gün yaşatmak için Büyükçekmece halkının seferber olduğunu da sözlerine ekledi. Akgün; “ Bu festivale 7’den 70’e Büyükçekmece halkı sahip çıkıyor. Gençlerimiz dünya gençlerine rehberlik yaparken, STK’lar festivalimize değişik alanlarda destek verirken, ev hanımlarımız da her sene 400 çeşit Türk Mutfağının eşsiz damak zevkini yabancı konuklara tattırıyorlar” 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV