banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Büyükçekmece’de Candan Erçetin Rüzgarı

14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin dördüncü gününde muhteşem bir konser veren Candan Erçetin Büyükçekmece’yi salladı.

05 Temmuz 2013 Cuma 11:53
Büyükçekmece’de Candan Erçetin Rüzgarı
banner312
Büyükçekmece’de Candan Erçetin Rüzgarı
14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin dördüncü gününde muhteşem bir konser veren Candan Erçetin Büyükçekmece’yi salladı.

Resmi açılışının dördüncü gününde de renkli ve heyecanlı etkinliklere ev sahipliği yapan “14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali” Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da ve Celaliye meydanında yine binlerce Büyükçekmeceli ile buluştu.

Kemal Sunal Amfi Tiyatro’daki etkinlikler Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin modern dans gösterileri ve Kırklareli yöresi halk oyunları ile başladı. Ardından sahne alan yabancı konukların dans gösterilerine geçildi. Gösterilerin tamamlanmasının ardından sevilen sanatçı Candan Erçetin sahne aldı. Kemal Sunal Amfi Tiyatro’yu ve Kültürpark’ı dolduran binlerce vatandaşa muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Erçetin, 2 yıl öncede festivalde konser verdiğini belirterek,”Böylesine prestijli bir uluslararası kültür sanat festivaline ev sahipliği yapan Büyükçekmece Belediyesi’ni ve Büyükçekmece halkını kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Candan Erçetin’e günün anısına çeşitli hediyeler ve çiçek takdim etti.

“BU GÜNLERE SPONSORLARIMIZLA GELDİK”

Büyükçekmece Belediyesi festivale katkı sunan sponsorları birer teşekkür plaketi ile onurlandırdı. 14 yıldır aralıksız devam eden Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin dünyanın sayılı festivallerinden biri olmasında sponsorların çok büyük katkısı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “CIOFF’a ilk üye olabilen, ilk A kategorine yükselme başarısını elde eden, 2012 yılında da CIOFF tarafından dünyanın en iyi festivali seçilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin bugünlere gelmesi sponsorlarımızın sayesinde olmuştur. Hepsine kültüre ve sanata verdikleri bu destekten ötürü Büyükçekmece halkı adına teşekkür ederim” diye konuştu.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV