banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çakmaklı Sağlık Ocağı bitmek üzere…

Büyükçekmece Belediyesi’nin Çakmaklı da yapımına başladığı Şevket Yılmaz Aile Hekimliği bitmek üzere.

17 Kasım 2011 Perşembe 01:25
Çakmaklı Sağlık Ocağı bitmek üzere…
banner265
Çakmaklı Sağlık Ocağı bitmek üzere…

Büyükçekmece Belediyesi’nin Çakmaklı da yapımına başladığı Şevket Yılmaz Aile Hekimliği bitmek üzere.
Kıraç Belediyesi zamanında sağlık ocağının Akçaburgaz’a taşınmasından sonra büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren Çakmaklı sakinlerinin isteklerini kırmayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yapımına başladığı sağlık ocağını en kısa zamanda bitirmeye kararlı olduğunu belirtti.
Çakmaklılılar, Büyükçekmece Belediyesi’nin destekleri ile hayırsever tarafından yapımına başlatılan yeni sağlık ocağına kavuşacakları günü iple çektiklerini dile getirdiler.

Vatandaşların bir iğne yaptırabilmek için kilometrelerce yol kat ettiklerini anlatan Çakmaklı Mahalle Muhtarı Erkan Eski; “Yıllardan beri çektiğimiz sıkıntıyı gideren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve ekibine mahalle sakinlerim adına sonsuz teşekkür ederim. Çünkü acil bir durumda yakın civarda bir sağlık ocağı olmadığından halkımız çile çekiyordu ” dedi.

Sağlık Ocağının okulun yanına yapılmasını çok olumlu karşıladıklarını dile getiren Muhtar Eski; “Çocuklarımız zaman zaman rahatsızlandıklarında veya küçük kazalar geçirdiklerinde anında müdahale edilebilecek. Ayrıca bu sağlık ocağından Eskice ve Karaağaç ve Çakmaklı’ya yakın kesimleri de sayarsak yaklaşık 10 binin üzerinde insan faydalanacak” şeklinde konuştu.

Yapımı hızla devam eden sağlık ocağının son teknolojik yeniliklerle donatılacağını vurgulayan Başkan Akgün, “Çakmaklının tam ortasında İlköğretim okulunun yanında yapılan Sağlık ocağının toplam 700 metrekarelik alanı kapsadığını belirtti. Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Eğitim ve sağlık konusunda yerel yönetimlerin daha aktif olması gerektiğini düşünüyorum. Eğitime önem verdiğimiz kadar sağlığa da önem vermeliyiz. Zira hastalanmış bir bedenden üretim beklemek imkansızdır. Çakmaklı’da hakikaten büyük sıkıntı olduğunu tespit ettiğimiz sağlık ocağını hayırsever Yılmaz ailesi sayesinde en kısa zamanda yaparak hizmete açacağız” 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV