banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Eğitime katkı Ahmediye‘den başladı…

Büyükçekmece Belediyesi ilçedeki maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere okul yardımı startını Ahmediye İlköğretim Okulu’nda başlattı.

15 Eylül 2011 Perşembe 14:17
Eğitime katkı Ahmediye‘den başladı…
banner264
Eğitime katkı Ahmediye‘den başladı…

Büyükçekmece Belediyesi ilçedeki maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere okul yardımı startını Ahmediye İlköğretim Okulu’nda başlattı.
Büyükçekmece Belediyesi, Ahmediye de, ihtiyaç sahibi 100’e yakın ilköğretim okulu öğrencisine okul kıyafeti ve çanta yardımında bulundu.
Büyükçekmece Belediyesi’nde eğitimin her zaman öncelikli hizmetlerden olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, okul yapımının yanı sıra okulların temizlik ve tüm ihtiyaçlarını belediye olarak karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Akgün; “ Okul yapımı ve okulların ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra maddi durumu iyi olmayan yavrularımızın da okul ihtiyaçlarını karşılamak sosyal belediyeciliği kendisine ilke edinen her belediye başkanının birinci görevi olmalıdır” dedi.
İlçe genelinde yaklaşık 1500 öğrenciye okul kıyafeti ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunacaklarını kaydeden Başkan Akgün," Belediyemizin maddi durumu iyi olmamasına rağmen bu öğrencilerimizin ihtiyacının daha önemli olduğunu düşünüp öğrencilerimizin okul kıyafet ve malzemelerini tedarik etmeye çalıştık” şeklinde konuştu.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün Eğitim konusundaki hassasiyetini tüm Büyükçekmece halkının takdir ettiğini dile getiren Ahmediye Mahalle Muhtarı Erdinç Kartal da konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Büyükçekmece‘ye yakışır bir okul yapan Belediye Başkanımız, maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize de kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunarak Ahmediye halkına desteklerini devam ettiriyor”
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV