banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Emekli öğretmenler derneği açılışı yapıldı

Büyükçekmece Belediyesi'nin sosyal projeler kapsamında hayata geçirdiği Büyükçekmece Öğretmen evinin yanında inşaatı tamamlanan Emekli Öğretmenler Derneğinin açılışı yapıldı.

28 Kasım 2012 Çarşamba 00:59
Emekli öğretmenler derneği açılışı yapıldı
banner264
Emekli öğretmenler derneği açılışı yapıldı

Büyükçekmece Belediyesi'nin sosyal projeler kapsamında hayata geçirdiği Büyükçekmece Öğretmen evinin yanında inşaatı tamamlanan Emekli Öğretmenler Derneğinin açılışı yapıldı.
Tek katlı Emekli öğretmenler lokalinde emekli öğretmenlere rahatlıkla oturup sohbet edebilecekleri yepyeni bir mekân hazırladıklarını belirten Başkan Akgün, “Eğitime çok önem veren biri olarak, daha öncesinde 5 yıllık öğretmenlik yaptığım zamanlardan biliyorum. Öğretmenlik çok kutsal bir meslektir. Bir ülkenin başına gelebilecek belaların en başında gelen eğitimsizliktir. Nesillerimizi iyi yetiştirmek istiyorsak eğitime her zaman öncelik vermemiz gerekir” dedi. Türkiye’de eğitim meselesinin en büyük mesele olduğuna vurgu yapan Başkan Akgün, fiziki anlamda yeni hizmetlerin katılması, yeni imkanların sunulması çalışmalarının devam ettiğini, öğretmenlerin mutlaka normal değerinden çıkartılıp, özel statüye alınarak, en büyük yatırımın öğretmene yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Akgün, “Tapusu, mülkiyeti belediyemize ait olan bu küçücük ama, anlamı büyük olan öğretmenler derneğimizi tüm öğretmenler camiasına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Öğretmeninde, öğrenmenin de yaşı ve dolayısıyla emekliliği de olamadığını söyleyen Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul ise, “Öğretmenlerimiz için tasarlanan bu hizmet binasının, diğer öğretmen evimizin bitişiğinde olması da ayrıca bir anlam kazanıyor. Bu güzel yeri ilçeye kazandıran başta belediye başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği Genel Başkanı Erdoğan Kadir Karadeniz konuşmasında, “Büyükçekmece’de böyle bir ortamda özellikle öğretmen eviyle aynı bahçe içersinde derneğimizin oluşu, hem çalışan hem de bizim gibi emekli, kıdemli öğretmenlerle birlikte

yaşamda var oluşumuzu sürdürmeyi çok anlamlı buluyorum. Bu anlamda Büyükçekmece Belediye Başkanımızın bizlere kazandırdığı bu güzel hediyesi için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kurdele kesiminin ardından Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Başkan Akgün ve beraberindeki davetliler ile birlikte dernek binası gezilerek, verilen kokteyl ile açılış son buldu. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV