banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Engelli İzcilerden Van’a yardım…

Büyükçekmeceli engelli izciler çevrelerinden topladıkları yardım kolileri ile birlikte kumbaralarındaki paralarını Kızılay aracılığı ile Van’a gönderdiler.

23 Kasım 2011 Çarşamba 23:47
Engelli İzcilerden Van’a yardım…
banner322
Engelli İzcilerden Van’a yardım…

Büyükçekmeceli engelli izciler çevrelerinden topladıkları yardım kolileri ile birlikte kumbaralarındaki paralarını Kızılay aracılığı ile Van’a gönderdiler.
Yardım kolilerinin Kızılay’a teslim töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Büyükçekmece Belediyesi’ne bağlı Gökkuşağı Engelli İzciler Kulübümüzün bugünkü bu aktiviteleri insanın gözlerini yaşartıyor. Kendi kumbaralarında biriktirdikleri paralarla Van da ki depremzedelerimize belki küçük ama dağlar kadar büyük olan kendi gönüllerinden kopan yardımı göndermeleri bence hepimize örnek olmalı” dedi.
Engelli İzciler Kulübünün Büyükçekmece’nin çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunun altını çizen Başkan Akgün; “Bu çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Onlar hayatlarını devam ettirirken meziyet kazandırmak hem de onları özellikle toplumun içerisine katmak birey olarak aynen bizimle beraber düğünde bayramda törende yan yana olmalarını sağlamak bizim hepimizin insani görevidir” şeklinde konuştu.
Engelli İzciler Kulübünün yaptığı yardımların manevi olarak çok büyük değerinin olduğunu vurgulayan Kızılay Büyükçekmece Şube Başkanı Zeki Karabina da konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Bu anlamlı davranıştan dolayı Türk Kızılay’ı adına Gökkuşağı Engelliler Derneğine çok teşekkür ediyorum. Türk halkının hassas olduğu bir alanda çok güzel örnek bir davranış sergilediler. Ayrıca Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e de katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü Başkan Akgün bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. ”
Böyle bir derneğe sahip oldukları için çok mutlu olduklarını belirten Birleşik Sakatlar Federasyon Derneği Başkanı Kenan Özüdoğru da yaptığı konuşmasında; “Van da ki depremde engelli çocuklarımızda vardı. Aslında bu depremde en çok da onlar mağdur oldular. Gökkuşağı kulübünün yapmış olduğu bu tarif edilemez yardımla inşallah orda ki engelli engelsiz bütün mağdurlarımıza yaptıkları yardımlar bir nebze dahi olsa merhem olur” dedi.
Bayram öncesi başlattıkları “Bir kardeşimde sen ol” kampanyası sayesinde biriktirdikleri bayram harçlıkları ile birlikte topladıkları yardımları müzik eşliğinde teslim eden Engelli İzciler yardım toplamaya devam edeceklerini söylediler.
Etkinliğe Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanı sıra , Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Reşit Oral, Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyeleri Coşkun Tanış, Ahmet Atalay, Emine Demirci, Uluslararası İzci Liderleri Süheyla Gürbıyız, Bilge Türkiçin, Nurhan Develioğlu, Vahap Bellibaş, Büyükçekmece Çevre Derneği Başkanı Dr.Erdoğan Anık, İkinci Bahar Derneği’nden Av.Uğur Sayaner ile birlikte çok sayıda ,izci velileri katıldılar. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV