banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Genç Nesil Ormanı Dikildi…

Büyükçekmece Belediyesinin geleneksel ağaç dikme etkinlikleri devam ediyor.

11 Mayıs 2012 Cuma 01:48
Genç Nesil Ormanı Dikildi…
banner322
Genç Nesil Ormanı Dikildi…

Büyükçekmece Belediyesinin geleneksel ağaç dikme etkinlikleri devam ediyor.
Önceki gün Güzelce de yeni oluşturulan Genç Nesil Orman alanında ağaç dikme törenine katılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gelecek nesillerin beton yığınlarına değil, yeşil alanlara ihtiyacının olduğunu söyledi.
Bölge okullarından İhlas Koleji öğrencilerinin de katıldığı törene Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı İzci Grubu bando takımıyla renk kattı.
Çam, çınar, meşe ve benzeri orman ağaçlarının dikiminin yapıldığı etkinlikte konuşan Başkan Akgün, ağaç dikerek geleceğe yatırım yapıldığını anlattı. Başkan Akgün; “Şimdilik 550 ağacın dikildiği bu bölgeye genç nesil ormanı dememizin amacı gençlerimizin buraya gelip istedikleri gibi ağaç dikip onlarla beraber büyümelerini sağlamaktı” dedi.
Başkan Akgün; “Sizlerle beraber dikeceğiniz ağaçlar yetişecek onlar size oksijen verecek sizlerde bu ülkeye hayat vereceksiniz. Bizlerden daha iyi işler yaparak beraber büyüyeceksiniz ve aynı enerji ve oksijenle bu topluma hayat vereceksiniz” şeklinde konuştu. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV