banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul Büyükçekmece'de 29 Kilo "Crack" Eroin Ele Geçirildi

İstanbul'da, uluslar arası uyuşturucu madde ticareti yapan bir şebekeye yönelik yapılan operasyonda 29 kilo 300 gram crack eroin ele geçirildi.

20 Şubat 2012 Pazartesi 23:22
İstanbul Büyükçekmece'de 29 Kilo
banner265
İstanbul Büyükçekmece'de 29 Kilo "Crack" Eroin Ele Geçirildi
İstanbul'da, uluslar arası uyuşturucu madde ticareti yapan bir şebekeye yönelik yapılan operasyonda 29 kilo 300 gram crack eroin ele geçirildi.

İstanbul'da, uluslar arası uyuşturucu madde ticareti yapan bir şebekeye yönelik yapılan operasyonda 29 kilo 300 gram crack eroin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4'ü yabancı uyruklu 8 kişinin tutuklandığı bildirildi. Yetkililer, derecesi çok yüksek eroinin "crack" olarak nitelendirildiğini belirtti.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İran üzerinden yurda sokulan ve İstanbul üzerinden Arnavutluk'a sevk edilmek istenen uyuşturucunun ele geçirilmesi amacıyla çalışma başlattı. Yaklaşık 4 ay süren takibin ardından uyuşturucuların teslim edileceği bilgisi üzerine şüpheliler yakın takibe alındı. 14 Şubat 2012'de Büyükçekmecede bir rezidansın otoparkında teslimat sırasında operasyon başlatan ekipler, Nuri A, Yusuf Vehbi D, Abdurrahman Ö, Mehmet Salih A, Salvator J, Kyrıakos P,

Zlatko Anastasov B ile Stefan Georgıev H.'yi gözaltına aldı. Araç içerisinde yapılan aramalarda 29 kilo 300 gram eroin, uyuşturucu ticaretinden elde edilen 200 TL, 8 bin 690 Euro, 141 ABD doları, 1 sahte nüfus cüzdanı ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

DERECESİ ÇOK YÜKSEK EROİN: "CRACK"

Narkotik uzmanları ele geçirilen eroinin saflık derecesinin çok yüksek olmasını "crack" olarak tabir edildiğini ve uyuşturucunun karıştırılacak diğer kimyasal maddelerle uyuşturucu miktarının yüzde 70 oranda çoğaltılabildiğine dikkat çekti.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 8 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildi öğrenildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV