banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kenan DOĞULU Büyükçekmece'yi Salladı!

14.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış töreni öncesi Büyükçekmeceliler, Kenan Doğulu konseriyle coştu. On binlerce Büyükçekmeceli, Doğulu’nun söylediği şarkılara eşlik edip doyasıya eğlendi.

29 Haziran 2013 Cumartesi 02:50
Kenan DOĞULU Büyükçekmece'yi Salladı!
banner299
Kenan DOĞULU Büyükçekmece'yi Salladı!

14.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılış töreni öncesi Büyükçekmeceliler, Kenan Doğulu konseriyle coştu. On binlerce Büyükçekmeceli, Doğulu’nun söylediği şarkılara eşlik edip doyasıya eğlendi.


14.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk açılış konseri Kenan Doğulu ile başladı. Dünyanın dört bir tarafından gelen ülkeleri bir araya getiren festival, renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kenan Doğulu’ya, kardeşi Ozan Doğulu’da DJ’lik yaparak eşlik etti. Sevilen şarkılarını seslendiren Doğulu, sahne şovları ve performanslarıyla binlerce kişiyi kendine hayran bıraktı.

Festival hakkında vatandaşlara bilgiler veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin resmi açılış töreni pazartesi günü yapılacak. Bugün Kenan Doğulu konseri ile konser açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

2013 yılının Büyükçekmece’ye çok uğurlu geldiğini söyleyen Başkan Akgün, “Büyükçekmece rekorlar kırdı, Avrupa Başkenti seçildi, en iyi kültür ve sanat festivali ilan edildi. Bunları ben yapmadım. Sizler, yani Büyükçekmeceliler yaptı. Bu çalışmalarımızı devam edeceğiz” diye konuştu.


Kenan Doğulu'nun Kaptan Belgesi Büyükçekmece de çıktı!
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Konser sırasında Kenan Doğulu'nun sattı yatın B.çekmece de olduğunu ve satın alan kişinin Başkandan ricası olduğunu söyleyerek Yatta kaptan belgesini unutan sanatçıya "kaptan belgesini verdi" Doğulu 2 Yıldır bu belgeyi arıyorum dedi. Kaptan belgesi konsere renk katarken.



Kenan Doğulu'nun sahneyi bitirip iki kere daha sahneye dönmesi Büyükçekmeceli hayranlarını çoşturdu. Sahneye tişörtler,şapka, hırkalarını atan Doğulu hayranları güzel bir gece geçirdi.

14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında “1 Temmuz Fatih Erkoç, 2 Temmuz Yeni Türkü, 3 Temmuz Zara, 4 Temmuz Candan Erçetin, 5 Temmuz Nükhet Duru, Sunay Akın” sahne alacak.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV