banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
04 Temmuz 2025 Cuma

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

Kılıçdaroğlu: İş ve aş bulacağız!

Büyükçekmece’de halka seslenen Kılıçdaroğlu, milletvekilliği listelerine giremeyenlerin üzülmemesini isteyerek, “Bu ülkeye hizmet etmenin yolu sadece milletvekilliğinden geçmez. Hepimiz çalışacağız, hepimiz gücümüzü ortak hale getireceğiz. Bölünmeyeceğiz, parçalanmayacağız” dedi.

17 Nisan 2011 Pazar 18:21
Kılıçdaroğlu: İş ve aş bulacağız!
banner229
Kılıçdaroğlu: İş ve aş bulacağız!
Büyükçekmece’de halka seslenen Kılıçdaroğlu, milletvekilliği listelerine giremeyenlerin üzülmemesini isteyerek, “Bu ülkeye hizmet etmenin yolu sadece milletvekilliğinden geçmez. Hepimiz çalışacağız, hepimiz gücümüzü ortak hale getireceğiz. Bölünmeyeceğiz, parçalanmayacağız” dedi.
ÖZÜR DİLEDİ!
Büyükçekmece Belediyesince yaptırılan bazı tesislerin açılış ve temel atma törenini için 16 Nisan 2011 Cumartesi bölgeye gelen Kılıçdaroğlu, Mimarsinan’daki Atatürk Parkı’nda düzenlenen tören alanına gelişi sırasında otobüsün içerisinden vatandaşları selamladı.
Planlanandan yaklaşık iki saat geç başlayan törende konuşan Kılıçdaroğlu, gecikmeden dolayı vatandaşlardan özür diledi. Buraya gelmeden önce işlerinden atılan işçilerle bir araya geldiğini aktaran Kılıçdaroğlu, onların dertlerini dinlediklerini söyledi.
ÖZGÜRLÜĞÜ GETİRECEĞİZ!
Alın teri ve emeğin kendileri için kutsal olduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Aşı, işi belki bir şekilde buluruz da önemli olan özgürlük. Bir insanın yaşarken özgür olması lazım. Özgürlük hava gibi bir şeydir, hissetmezsiniz ama havayı teneffüs edersiniz. Eğer hava kirlenirse o zaman hava almakta zorlanırsınız. O zaman havanın değerini daha iyi anlamış oluruz. Biz sizin partiniz olarak, CHP olarak, temel bir hedefe kitlendik. İş, aş bulacağız, bu memlekete özgürlüğü getireceğiz. Bunlar size sözümüzdür bizim” şeklinde konuştu.
HAYALİ PROJEMİZ YOK!
Sözleri sık sık “Başbakan Kemal” sloganlarıyla kesilen CHP Genel Başkanı, “Bizim hayali projelerle işimiz yok. Biz tuttuğumuzu koparacağız, hesabını yapacağız. Ben zaten bir hesap uzmanıyım. Hesabını kitabını bilen insanız biz. Yeni CHP ülkenin sorunlarına kilitlenen bir partidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin çınarlarından tomurcuk olarak doğan bir partidir” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, yeni CHP’nin, ülkenin sorunlarına kilitlenen bir parti olduğunu vurgulayarak, “Yeni CHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin çınarlarından tomurcuk olarak doğan bir partidir. Yeni CHP, gücünü Kuvayı Milliye’den alan bir CHP’dir” şeklinde konuştu.
LİSTELERE DEĞİNDİ!
Milletvekilli listelerini açıkladıklarını anımsatan Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni, genç bir kadro. Gönül isterdi ki başvuranların hepsini alalım. 4 binin üzerinde başvuru var. Ancak alabileceğimiz 550 kişi. 550 kişiden bunlar en seçilenler, en beğenilenler değil. Hepsi seçkin, hepsi yurtsever, hepsi CHP’li, hepsi bu ülke için çaba harcamak istiyor.
Söyledik, ilk itiraz geldi. Parayı nereden bulacakmışız. Onların çaldıklarından değil, daha azı bize yetiyor. Bu memleket zengin bir memleket. Onlara çaldırtmayacağız, çalanlardan hesabını soracağız ama bu ülkede yoksul bir aile dahi bırakmayacağız. Yoksulluğu engellerken aileyi güvence altına alırken hedefimiz mutlu bir aile yaratmaktır. Aileler mutlu olursa toplum mutlu olur. Herkes huzur içinde yaşar” diye konuştu. ödemeye hazırız. Gücümü halktan alıyorum ama siz bölünmeyeceksiniz. Beraber gidip beraber mücadele edeceğiz.”

KİMLER KATILDI?
Tören öncesi, Faruk Demir ve Sabahat Akkiraz bir konser verdi. Havanın biraz sert olması nedeniyle bazı katılımcıların üşüdüğü ve alanı terk ettikleri gözlendi. Törene ev sahibi Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Kerim Menteşağu yanı sıra, Milletvekili adaylarından; Erdoğan Toprak, Oktay Ekşi, Ali Özgündüz, Binnaz Toprak, Bülent Kerimoğlu ve Süleyman Çelebi yanı sıra, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, milletvekili aday adaylarından; Fırat Aykut, Dr. Ali Şeker, Mustafa Göçküncü de katıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV