banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Minik ellerden büyük projeler…

Minik yüreklerin yaptıkları büyük projeler…

18 Haziran 2011 Cumartesi 01:56
Minik ellerden büyük projeler…
banner229
Minik ellerden büyük projeler…

Minik yüreklerin yaptıkları büyük projeler…

Büyükçekmece Belediyesi, Berna Yılmaz Çocuk Kulübü’nün minik öğrencileri yıl sonu hazırlamış oldukları birbirinden güzel projeleri velilerine sundular.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, çocuklarla birlikte açılışını gerçekleştirdiği yıl sonu sergisinde yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Az önce içeriyi gezme fırsatı buldum. Gezerken de büyük bir keyif aldım. Minik ellerin büyük projelere imza attıklarını gördüm. Çocuklar inanılmaz güzel işler ortaya koymuşlar. Başta öğretmenlerini ve sonrada çocuklarımızı tebrik etmek istiyorum. Çocuklarınız çok yetenekli olabilirler ama bu yeteneklerini ortaya çıkartmak çok farklı bir özellik taşıyor” dedi.

Açılışın ardından minik öğrenciler ailelerinin ellerinden tutarak yapmış oldukları güzel eserleri birlikte gezdiler. Yıl boyunca eğitim gördükleri dersler sonunda öğrencilerin hazırlamış oldukları projeleri gören aileler şaşkınlıklarını gizleyemediler. 3,4,5 ve 6 yaş grubu öğrencilerinin yaptıkları projelerde başarılı olmanın mutluluğunu yaşarken, çocukların hayal güçlerini kullanarak, öğretmenlerinden almış oldukları destek ile kağıt havlu rulolarından yapılan robotlar ve trenler, örme ip ve kartonlardan yapılan örümcek ve örümcek ağları, yumurta kolilerinden yapmış oldukları telefon ve televizyonlar gibi minik yüreklerin yaptıkları büyük projeler ile ailelerinden tam not aldılar.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV