banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

PINARTEPE MAHALLESİ BAZ İSTASYON MERKEZİ

Büyükçekmece Pınartepe mahallesi sakinlerinin başı baz istasyonları ile dertte.

19 Ağustos 2011 Cuma 19:11
PINARTEPE MAHALLESİ BAZ İSTASYON MERKEZİ
banner229

PINARTEPE MAHALLESİ BAZ İSTASYON MERKEZİ
Büyükçekmece Pınartepe mahallesi sakinlerinin başı baz istasyonları ile dertte. Mahalleli baz istasyonlarına karşı hukuki mücadele vermeye devam ederken bir yandan da dövizler yazarak insanları bilgilendirmeye hukuki mücadele için sivil toplum kuruluşlarından ve muhtarlardan destek almaya devam ediyor.
Dövizlerde BELEDİYE BAŞKANI EVİNE KURDUR!...
Diyerek tepkisini belli eden gençler olayın vahametinin çok olduğunu genç yaşta kanser başta olmak üzere sağlık sorunlarının bu kadar kolay insanlık dışı uygulamalarla nasıl göz yumulduğunu soruyorlar.
Büyükçekmece Belediye Başkanlığı 19.04.2011 tarihinde karar no: 229 Baz istasyonu yerlerinin kiraya verilmesi ile ilgili encümen kararında 238.000,00 TL bedelle yerlerin kiraya verildiğini ihale beyanı ile imzayla tutanak altına almış. Mahalle sakinleri 238.000,00 TL'sı için halkın sağlığını hiçe sayan belediye yetkililerini kınadıklarını belirtiyorlar.
Ayazma Kavşağında Baz istasyonu
Mahalle sakinleri MOBESE Kamerası için sistem kuruyoruz diye Kavşağa baz istasyonu çalışması yaptılar. Can güvenliğimiz için Mobese Kamerası beklerken Sağlığımızı hiçe sayan Baz İSTASYONU kurdular. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan AKGÜN nasıl böyle bir yanlışa imza atar. Dr. unvanına yakışmadı diyen mahalle sakinleri Sağlıklarının tehlikede olduğunu, bununla ilgili hukuki mücadele vererek sağlıklarına kastedenler hakkında devletin yetkili kurumlarını göreve çağırdıklarını belirtiler.
Çatıda gizli baz istasyonu
Pınartepe mahallesi süzer sokakta komşularının çatısında baz istasyonu olduğunu ve resmi kurumların hiçbir şekilde ilgilenmediği KAÇAK BAZ İSTASYONU sokak ve mahalle sakinlerinin huzurunu kaçırıyor. Komşularından mağdur olan sokak sakinleri dövizlerinde KOMŞUNUN SAĞLIĞINI DÜŞÜNMEYENE KOMŞU DENİRMİ?..  diyerek sitemlerini belli ediyorlar. Başka bir sokak sakini bana da 16.000 $ teklif ettiler ben çocuklarımı ailemi mahallelimi düşündüm olmaz dedim bir kaç ay içinde bu kaçak baz istasyonunu komşumuzun çatısına koymayı başardılar. Biz çatımızda ufak bir oynama yapsak Belediye zabıtaları ile yüz defa gelir birde ceza keser aynı muamele kaçak baz istasyonlarına neden uygulanmadı diyorlar.
PINARTEPE MAHALLESİ SAKİNLERİ DİRENİŞTE
Mahalle sakini “ insanlar demokratik hakkını kullanarak, mahalleli mahallesiz fark etmeksizin sağlıklı yaşamak istiyorlar. Şimdi ise neredeyse mahallenin her sokağına baz istasyonu yapmak istiyorlar. Dava açtık emsal mahkeme kararları elimizde mevcut PINARTEPE HALKINI kimsenin kanser yapma gibi bir lüksü yok biz istemiyoruz. Biz kanser olmak istemiyoruz.  Çocuklarımızın geleceğini mahvetmek istemiyoruz, Belediye başkanı açıklama yapsın” dediler. Mahalle sakinleri yollarının yıllardır toz toprak içinde olduğunu, kışın çamur, yazın tozla baş ettiklerini encümenlerin ve belediye başkanının Baz istasyonları için jet hızı ile aldıkları kararları hizmet için alamadıklarını Yolları ile dahi ilgilenmeyen belediye başkanının tutup da halkın sağlığını nasıl düşüneceğinin düşünülmesi gerektiğini vurguladılar.İlerleyen günlerde daha büyük bir grupla belediye önünde toplanacaklarını belirten mahalle sakinleri “Baz istasyonuna hayır” diyorlar.

Haber: Adnan EREN

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • ali 13 yıl önce yorumlandı

      halk sağlığını bu kadar uzuca satanları kınıyorum.yetkililer duyarsız kalmayın.

    • soner 13 yıl önce yorumlandı

      bu kadarı da pes yani.para kazanacağız diye halkın sağlığını da tehdit etmek de neymiş hasan akgün kendi cebini değilde halkın sağlığını düşün unutma bu halk seni bir yerlere getirdi.kendine ve ünvanına yakışanı yap.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV