banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Rezidans skandalında belediyeden 3 gözaltı

Büyükçekmece'de ikiz rezidans inşaatıyla ilgili, işadamı Ahmet Bircan Eresin ve 3 çalışanın tutuklandığı soruşturma belediyeye de uzadı.

30 Eylül 2011 Cuma 02:18
Rezidans skandalında belediyeden 3 gözaltı
banner312
Rezidans skandalında belediyeden 3 gözaltı

Büyükçekmece'de ikiz rezidans inşaatıyla ilgili, işadamı Ahmet Bircan Eresin ve 3 çalışanın tutuklandığı soruşturma belediyeye de uzadı. 'İmar kirliliği, belediye kanununa muhalefet ve rüşvet' suçlamasıyla Büyükçekmece Belediyesi'nin, aralarında 1 başkan yardımcısının da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.
Soruşturmayı devam ettiren savcının talimatıyla İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece Belediyesi'ne baskın düzenledi. Belediyenin Mimar Sinan'da bulunan hizmet binasına düzenlenen baskında aynı zamanda başkan yardımcılığı görevini yürüten İmar ve Şehircilik Müdürü Yaşar Necmettin Kıroğlu, Başkan Koordinatörü Nuraydın Sak ve Başkan Danışmanı Reşat Akçay'ı gözaltına alındı.
Belediyede arama yapan ve çok sayıda evrağa da el koyan polis, şüphelileri Emniyet'e götürdü.
BİNA HALA MÜHÜRLÜ
Yolsuzlukla ve Haksızlıkla Mücadele Derneği, Beykent'te yapılan 21'er katlı ikiz rezidansla ilgili olarak Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. 31 bin metrekare fazla imarı olduğu ve ruhsatının geçmişe dönük düzenlendiği ortaya çıkan inşaat, 4 ay önce mühürlenmişti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV