banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şampiyon olmak için geri sayım başladı…

Büyükçekmece Tepecikspor Şampiyonluğa koşuyor…

13 Mayıs 2011 Cuma 10:34
Şampiyon olmak için geri sayım başladı…
banner266
Şampiyon olmak için geri sayım başladı…
Büyükçekmece Tepecikspor Şampiyonluğa koşuyor…

Büyükçekmece Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu şampiyonluğa bir maç kaldığını, herkesi önümüzdeki hafta oynayacakları şampiyonluk maçına davet ettiğini söyledi.

Eyüboğlu, 90 dk. sonrasında inşallah TFF 2. lige isimlerini yazdıracaklarını şampiyonluğu bütün herkesle kutlamak istediklerini, maça 1 puan değil 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirtti.

Kendilerine 1 puan yeteceğini ama bununla kalmayıp, Hatayspor maçından alacakları 3 puanı taraftara ve bütün Büyükçekmece ye armağan etmek istediklerini söyleyen Eyüboğlu; “Biz sezona başlarken hedefimizi belirleyip başladık, hedefimiz TFF 2. lig’ti. Ama şansız olduğumuz maçlar oynadık. Hiç puan vermeyeceğimiz maçları maalesef kendi evimizde kaybederek büyük bir hüsrana uğradık. Ama biz inancımızı hiç yitirmeden takımımıza tam destek vererek morallerini hep yüksek tuttuk ve şimdi görüyorum ki hiçbir şey için geç kalınmış değil” dedi. Eyüboğlu konuşmasının devamında şunları söyledi; “Şimdi şampiyonluğumuza 90 dk. kaldı.
Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr.Hasan Akgün bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Maddi ve manevi olarak bizden hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Son maçımızda da kendisinin yanımızda olmasını istiyoruz o heyecanı ve şampiyonluğu beraber yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Son maçımızda bütün Büyükçekmece’yi destek vermeye bekliyoruz…

Artık bir sezonun sonuna geldik ve inşallah sezonu şampiyon olarak tamamlayacağız.Biz inandık buralara kadar geldik ve bizi bu güne kadar hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımız sunuyorum. Son maçımız olan Hatay spor maçın dada yanımızda olmalarını istiyoruz. Buradan bütün Büyükçekmece ye sesleniyorum biz sadece Tepeciğin takımı değiliz Büyükçekmece’nin takımıyız. Bizi bu önemli karşılaşmada yalnız bırakmayın. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün sayesinde sanat olarak dünya tanıyor Büyükçekmece yi bizde bir profesyonel takım olarak Büyükçekmece yi tanıtmak istiyoruz spor alanında bu Büyükçekmece’nin başarısı olacak.

Şampiyonluğu hep beraber kutlayacağız…

Pazar günü oynanan 90 Dk. Hatay spor maçı sonunda inşallah şampiyonluğu hep beraber kutlayıp o coşkuyu bütün Büyükçekmece ye armağan edeceyiz. Tabi ki bunun için ayrım yapmadan herkesin katılabileceği bir eğlence düşünüyoruz Sn. Başkanımız Dr. Hasan Akgün le beraber bazı düşüncelerimiz var kupayı bütün Büyükçekmece halkının önünde bir kez daha kaldıracağız.

Büyükçekmece Tepecikspor’ un timsahları…

Sezon boyunca yeşil beyaz formalarıyla bir timsah gibi sahaya çıkıp başarı gösteren Büyükçekmece Tepecikspor’ un futbolcuları Pazar günü saat 15:30 da oynanacak Hatay spor maçına odaklanarak önlerinde ki 90 dk.yı tamamlayıp ligi şampiyon tamamlayacaklarına inandıklarını ve sezon boyunca takımlarını hiç yalnız bırakmayan taraftara şampiyonluğu armağan edecekleri sözünü veriyorlar.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV