
Schalke Başkanın’dan Büyükçekmeceli futbolculara müjde…
Dünyaca ünlü Shalke 04 Kulüp Başkanı Gerhard Rehberg Büyükçekmecespor’lu futbolcuları Almanya’ya götürüp Schalce’nin antremanlarına çıkartarak deneyeceklerini söyledi.
Önceki gün Büyükçekmecespor’un Şampiyonluk gecesine onur konuğu olarak katılan Schalce 04’ün Kulüp Başkanı Gerhard Rehberg, Büyükçekmespor’lu futbolculara Hamit Altıntop, Mesut Özil ve Raul’un selamlarını getirdi. Ardından Büyükçekmecespor’lu futbolcuları heyecanlandıran bir de konuşma yapan Rehberg; “Dostum Hasan Akgün’ün sayesinde sizleri tanıdım.Türk futbolunda çok daha büyük başarılara imza atacağınıza, gelecekte Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin mücadele ettiği Süper Lig’de oynamanızı ve onlara rakip olmanızı umuyorum” dedi.
Rehberg, yeni sezon öncesi Büyükçekmecespor’dan 4-5 futbolcuyu sezon başı kamplarına dahil edeceklerini belirterek “Bu 4-5 futbolcu sezon başında Shalke antrenmanına çıkacaklar. Ama kötü bir haberim var; Eğer ki kendilerini orada ispat ederlerse onları geri göndermeyeceğiz. Ayrıca bir antrenörümüzü de sizlere faydalı olması için sezon başında hazırlık döneminde Türkiye’ye göndererek 15 gün boyunca sizlerle çalışmasını sağlayacağız şeklinde konuştu.
Güngör Gül’den Akgün’e teşekkür…
Şampiyonlukta emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eden Büyükçekmecespor Kulübü Başkanı Güngör Gül, özellikle kendilerine her konuda destek olan Başkan Akgün’ün bu şampiyonlukta büyük emeğinin olduğunu söyledi.
Yeni sezonda hedeflerinin 3.Lig olduğunu ifade eden Gül; “ Yalnız bu yolda sizlerin maddi ve manevi desteklerinize ihtiyacımız olacak. Siz bize destek olun bizde size şampiyonluklar getirelim” dedi.
Bu sene şampiyon olan bu takımın, gelecek sezon da 3.lig’e aday bir takım olacağından şüphe duymadığını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2010-2011 sezonunun Büyükçekmece’nin takımları için oldukça başarılı geçtiğini söyledi.
Tepecikspor’un 2.Lige, Büyükçekmece’nin de Bölgesel Amatör Lige, Batıköy’ün de Süper Amatör Kümeye yükseldiğini ifade eden Akgün, “Başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, Büyükçekmece’nin ismini en iyi şekilde temsil ettikleri için de kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca kulüplerimize destek ve sponsorluk yaparak bizlerin de yükünü hafifleten sponsorlara da ayrı ayrı şükranlarımı sunarım. Bu yıl 4. kez Kırkpınar Güreş Ağalığı yapacak olan medarı iftiharımız Seyfettin Selim’e de hem eğitim alanında hem de spor alanında verdiği destek için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Kendisinden de bölgemize büyük bir kapalı spor salonu yapması için söz almış bulunmaktayız. Gençliğe ve spora verdiği destek için kendisine yeniden teşekkür ediyor, bol bol para kazanmasını, eğitime ve spora destek vermeye devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
Gecede kulübe hizmeti geçen kulüp yöneticilerine ve sponsorlara ayrı ayrı plaket takdim edildi.
Plaket töreninin ardından sahneye çıkan Bülent Sertaç davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.
Şampiyonluk Pastası Kesildi
Gecenin en büyük sürprizi ise sahneye getirilen şampiyonluk pastası oldu.
Bordo mavi beyaz renklerle süslenen ve üzerine ‘Şampiyon Büyükçekmece’ yazılan dev pasta Dr. Hasan Akgün, Güngör Gül, Seyfettin Selim, Gerhard Rehberg ve Temel Eyüboğlu tarafından kesildi. Kesilen pasta daha sonra misafirlere ikram edildi.
Gecenin finalinde ise Shalke 04 Kulüp Başkanı Gerhard Rehberg’in Almanya’dan özel olarak getirdiği Raul’un İnter’i Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalinde eledikleri maçta gol attığı forma, ile Scahlkeli futbolcuların imzalayıp yolladıkları futbol topu, Atatürk portresi ve Büyükçekmece silüetinin yer aldığı tablo açık arttırmayla satışa sunuldu. Gecede adeta şov yapan Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim gecede futbolculara 20 milyar şampiyonluk primi açıklarken Raul formasını da 15 milyara satın alarak toplamda kulübe 35 milyar liralık destek de bulundu.
Atatürk portresinin sahibi ise Çetin Çapan oldu.
B.Çekmece silüet’li tablo da yüksek fiyata açık arttırmada satılırken futbolcuların imzaladığı futbol topu da B.Çekmece Karadenizliler Derneği Başkanı Ömer Kaya’da kaldı.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!