banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

SİZİ ANANIZDAN DOĞDUĞUNUZA PİŞMAN EDERİM..!

Köksal Çebi 14 Nisan 2012 Cumartesi günü Cumhuriyet meydanında yapacakları toplantı öncesi mafyadan tehdit telefonları aldığını kaydederek hem toplantıyı iptal ettiğini hem de bu olay ile ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

16 Nisan 2012 Pazartesi 15:29
SİZİ ANANIZDAN DOĞDUĞUNUZA PİŞMAN EDERİM..!
banner266

SİZİ ANANIZDAN DOĞDUĞUNUZA PİŞMAN EDERİM..!

Köksal Çebi 14 Nisan 2012 Cumartesi günü Cumhuriyet meydanında yapacakları toplantı öncesi mafyadan tehdit telefonları aldığını kaydederek hem toplantıyı iptal ettiğini hem de bu olay ile ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

Yerel Katılımı Destekleme Derneği Başkanı Köksal Çebi Mafya Bizi Tehdit Etti! diyor ve bu Tehdit sadece bizlere değil tüm Büyükçekmece Halkına yapılmış bir tehdittir. “Bu işle ilgilenirseniz beni karşınızda bulursunuz. Sizi ananızdan doğduğunuza pişman ederim.” Büyük Haber Gazetesi Köksal Çebi’yi arayarak tehdit eden kişi veya kişileri çok yakında deşifre ediyor.

NİHAYET BEKLENEN OLDU…EMRE RAĞMEN YAPIMI BİR TÜRLÜ DURDURULAMAYAN YAT LİMANINDA MAFYATİK İLİŞKİLER DEVREDE…Namuslu, Dürüst Yurttaşları Bu Olayı Çevrelerinde Duyurmaya Ve Protesto Etmeye Davet Ediyoruz:Büyükşehir belediyesinin “İnşaatı durdurun” emrine uymamakta ısrar ederek çalışmaların aralıksız sürdürülmesine izin veren Büyükçekmece belediyesi, sivil toplum kuruluşları önderlerinin düzenlediği protesto toplantısı öncesi Mafyanın devreye girmesine sebep oldu: “Bu işle ilgilenirseniz beni karşınızda bulursunuz. Sizi ananızdan doğduğunuza pişman ederim.”

Büyükçekmece Sahilimizin en güzel yerinde yapılmakta olan YAT LİMANI inşaatının kaçak olduğu savı ile önce Bilgi Edinme Hakkı kanununa dayanarak belediye başkanlığından inşaatla ilgili olarak bilgi istemiş daha sonra konuyu Büyükçekmece Kent Şurası öncülüğünde ve “Bir Dilekçe de Sen Ver” kampanyası eşliğinde Kaymakamlığımıza aktarmıştık.

Kaymakamlığımızın ısrarlı takipleri sonunda İstanbul Büyükşehir Başkanlığı teknik elemanları tarafından yapılan incelemeler sonunda mevzuata aykırı ve kaçak olan kısımlar tespit edilerek; 12.Mart tarihinde Büyükçekmece belediye başkanlığı da dahil olmak üzere yetkili mercilere YAPI RUHSATININ İPTAL EDİLMESİ VE YAPININ TATİL EDİLMESİ yani inşai faaliyetlerin durdurulması, Türkçesi inşaatın mühürlenmesi istenmişti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Köksal Çebi;

Aradan geçen bir aydan fazla süre içersinde ilçe belediyemiz tüm uyarılarımıza, hatırlatmalarımıza rağmen inşaatın yapımına devam edilmesine göz yumarak hem yasaları hiçe saymış hem de Mafyatik ilişkilerin bu işe dahil olmasına sebebiyet vermiştir.İnşaatın durdurulmamasını protesto etmek üzere sivil toplum önderlerinin 14.Nisan.Cumartesi günü Cumhuriyet meydanında yapacakları toplantıdan bir gün önce bir arkadaşımıza cep telefonu ile yukarıda belirtilen tehdit yapılmıştır.Bu tehdit sadece bizlere değil tüm Büyükçekmecelilere yapılmıştır.Öncelikle bu tehdit sadece bize değil aynı zamanda haklarını korumaya çalıştığımız tüm Büyükçekmecelilere yapılmıştır.Konu ile ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.Suçlular kadar azmettirenler, görevi ihmali nedeni ile buna sebebiyet veren Büyükçekmece belediyesi de kanun önünde hesap vereceklerdir.     

Kaçak YAT LİMANI İçin ARTIK EYLEM ZAMANI...
Birileri kanunları hiçe sayarak toplumla adeta alay ediyorlar, siz ne yaparsanız yapın hangi makama giderseniz gidin biz her türlü engeli aşarak bu yat limanını bitireceğiz diyorlar. ANCAK BİZ AYNI KANAATTE DEĞİLİZ. KAÇAK YAT LİMANI İNŞAATINI DUYMAYAN KALMADI…

 

Kamuoyunun bilgisi dahilinde olduğu üzere Büyükçekmece Kent Şurası’nın girişimi ve pek çok Büyükçekmeceli sivil toplum kuruluşu ve duyarlı insanın katkıları ve destekleri ile ilçemizde Yat Limanı adı altında yürütülen inşaat yapım çalışmalarının önemlice bir kısmının kaçak olduğu Büyükşehir Belediyesinin incelemeleri ile ortaya çıkmış ve inşaata son verilerek YAPI RUHSATLARININ İPTAL EDİLMESİ istenmişti.

Ruhsatlar iptal edildi ancak inşaat devam ediyor..!

Bizler, rahat bir nefes alacağımızı zannederken aradan geçen bir aylık süre içersinde inşaatın durmak yerine daha da hızlandırılarak devam ettirildiğini hayretle izledik. Birileri kanunları hiçe sayarak toplumla adeta alay ediyorlardı. Siz ne yaparsanız yapın hangi makama giderseniz gidin biz her türlü engeli aşarak bu yat limanını bitireceğiz diyorlardı.

Geldiğimiz noktada Büyükçekmeceli hemşeriler olarak soruyoruz:

Ey belediye: Sen kamu malı üzerine kaçak inşaat yapma cesaretini kimden alıyorsun?

Ey Büyükşehir belediyesi: Senin sözün Hasan Akgün’e geçmiyor mu? Basına yansıyan dedikodulara mı inanalım yoksa?

Bu problemin çözümü için de başbakanımıza mı başvuralım acaba?

Bizler yat limanını durdurmaya çalışırken Mimarsinan sahil düzenlemesini gözden kaçırdık…

Bizler gözlerimizi buraya odaklamış iken Mimarsinan sahilinde olan sahil düzenleme çalışmalarının da büyük bir hızla ve adeta yangından mal kaçırır gibi tamamlanmaya çalışıldığı haberlerini aldık. Görüyoruz ki burada yapılan çalışmalar hakkında da topluma en küçük bir bilgi verilmemiş. Bu yerle ilgili olarak Büyükşehir ile herhangi bir protokol yapılmış mı? Düzenlemelerle ilgili bir meclis ya da başkaca bir karar var mı? İhalesi nasıl yapılmış v.b

Sırada neresi var?

Ve şu soruyu sormadan edemiyoruz; sıra Büyükçekmecenin hangi değerinde? Hangi parkında, yeşil alanında? Sıra göl havzasına ne zaman gelecek?

Biz aşağıda isimleri sıralanmış bireyler olarak bu konularda “Bilgilenme isteğimizi” ve “Demokratik tepkimizi” ortaya koymak üzere cumartesi günü (yarın) saat: 14.00 de Cumhuriyet meydanında toplanarak bir “Basın açıklaması” yapacağız.

Büyükçekmeceli duyarlı hemşerilerimizi bekliyoruz.

Sorunların yukarılardan birileri tarafından çözülmesini beklemek yerine benim sorunumu ben çözerim diyen ilçesinin kaynaklarını korumak benim yurttaşlık ve hemşerilik görevimdir diyen herkesi bekliyoruz.

Alkış Barış (Atatürk mahallesi muhtarı), Ali Karman (Ordulular der.Bşk.), Bahattin Ayancang, ( Sü ürünleri kooperatifi), Cemalettin Çağlar (Samsun Ladik Der.Bşk.), Köksal Çebi (Yerel Katılımı Destekleme Dern.Bşk.), Huriser Ece Soysev (Haksızlık ve yolsuzlukla mücadele Der.Bşk.), Ercan Çiftçi (Rumelililer Der.Bşk.), İbrahim Işık (Pınartepe mahllesi muhtarı), Kemal Dede (Esnaf ve sanatkarlar odası y.k üyesi), Seher İlhan Yıldız (Batıköy mahallesi muhtarı)Kemal Karaca (Büyük İstanbul İzcilik Der.Bşk.), Mustafa Erdoğan (Çevre emekçileri Der.Bşk.), Tomris Özgüroğlu (Eğitimi ve Kültürü destekleme Der.Bşk.),Mustafa Erken (Tüketicileri koruma Der.Bşk.), Ömer Kaya (Trabzonlular Der.Bşk.), Fatmagül Durmuş (ÇYDD önceki Der.Bşk.),

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV