banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

21 Mayıs 2026 Perşembe

Milli Yol Partisi İstanbul İl Teşkilatı Z DAYI'ya konuştu

'Tahliye ettiririz' çetesi çökertildi

Adliyede "Yakınlarınızı tahliye ettirebiliriz" diyerek para toplayan, aralarında adliye memuru ve yeminli müşavirin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yargı çetesine yönelik operasyon başlattı.

16 Ekim 2012 Salı 20:25
'Tahliye ettiririz' çetesi çökertildi
banner266
'Tahliye ettiririz' çetesi çökertildi

Adliyede "Yakınlarınızı tahliye ettirebiliriz" diyerek para toplayan, aralarında adliye memuru ve yeminli müşavirin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.  İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yargı çetesine yönelik operasyon başlattı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz yıl liderliğini Battal K. ve Halil G.'nin yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda, çete üyesi Yavuz K.'yi de yakaladı. Tutuklanan Yavuz K.'nin tahliyesi için devreye giren yakını Barbaros Hayrettin A., para karşılığı insanları tahliye ettirdiklerini öne süren çetenin liderleri Hanım Ö. ve Şahin Tufan A. ile görüştü. Ancak, cezaevinde bulunan Yavuz K.'yi tahliye edebileceklerini söyleyen Hanım Ö. ve Şahin Tufan A., bu vaadi gerçekleştiremedi. Alınan paralar da geri ödenmeyince iki grup arasında tartışma çıktı.

'HÂKİMİ TANIYORUZ'
Yaşanan bu gelişme üzerine polis, Bakırköy Adliyesi etrafında odaklanarak, zanlıları tahliye edebileceklerini söyleyerek tutuklu yakınlarından para isteyen şebekeyi takibe aldı. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile yargı çetesine yönelik operasyon başlattı. İstanbul'da 8 ayrı adrese yönelik operasyonlarda, biri adliye memuru, biri yeminli mali müşavir olmak üzere 11 kişi gözaltına alındı. 2 dizüstü bilgisayar, 1 not defteri, 2 banka dekontu, 1 fatura ve bilgisayar onarım bilgi fişi ile 1 mahkeme kararı fotokopisi ele geçirildi. Şebekenin Bakırköy Adliyesi etrafında faaliyet yürüterek, tutuklu yakınlarına ulaşıp "Biz soruşturmayı yürüten hâkim ve savcıları tanıyoruz. Yakınlarınızı tahliye ettirebiliriz" vaadiyle 30 bin ila 450 bin lira arasında para istediği öne sürüldü. Aralarında Hanım Ö.'nün de bulunduğu 11 zanlıdan 8'i tutuklanma istemiyle adliyeye sevkedildi. Mahkeme zanlıların tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • nuray 14 yıl önce yorumlandı

      adliye içinde çeteler çıkarsa hukuka kim güven duyar diye düşünüyorum...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV