banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

TEM'de 134 araçlık zincirleme kaza

TEM otoyolu'nda 134 araç birbirine girdi..

03 Aralık 2011 Cumartesi 14:14
TEM'de 134 araçlık zincirleme kaza
banner311
TEM'de 134 araçlık zincirleme kaza
TEM otoyolu'nda 134 araç birbirine girdi..
TEM Otoyolu Büyükçekmece köprüsünde sabah saat 07.00 sıralarında yoğun sis ve buzlanma nedeniyle 134 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. 1 kişinin öldüğü 14 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle TEM Otoyolu çift yönlü trafiğe kapandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere götürüldü. İtfaiye ve sağlık ekipleri araçlarda sıkışan sürücüleri kurtarmak için seferber oldu. Araçların saat 11.30 sıralarında kaldırılmasının ardından otoyol tekrar trafiğe açıldı.
1 KİŞİ ÖLDÜ 14 YARALI
TEM Otoyolu Karaağaç mevkisindeki Karasu Viyadüğü üzerinde 134 aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, çevredeki çeşitli hastanelere kaldırılan çok sayıda yaralı da tedavi altına alındı. TEM Otoyolu Büyükçekmece köprüsünde sabah saatlerinde buzlanma nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle Ankara ve Edirne istikametinde kapanan yol trafiğe tekrar açıldı. Kazada ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, çok sayıda yaralı var. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV