banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Tepecik İlköğretim Okulu’nun başarısı yükselecek…

Tepecik İlköğretim Okulu’nun başarısı yükselecek…

13 Haziran 2011 Pazartesi 21:40
Tepecik İlköğretim Okulu’nun başarısı yükselecek…
banner312
Tepecik İlköğretim Okulu’nun başarısı yükselecek…

Akgün; Davut Hoca’ya kefilim…
Tepecik İlköğretim Okulu’nun başarısı yükselecek…
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Tepecik İlköğretim Okul Müdürü Davut Sağsöz’e her konuda kefil olduğunu, okulun başarısını yükselteceğine de emin olduğunu söyledi.
Büyükçekmece Tepecik İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği’nin Güzelce Küstüm Restaurant’ta gerçekleştirdiği dayanışma gecesi, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de katılımıyla gerçekleşti.
Kaliteli eğitim bakımından Tepecik İlköğretim Okulu’nu devamlı üst seviyelere taşımak için büyük gayret sarf ettiklerini dile getiren Tepecik İlköğretim Okulu Müdürü Davut Sağsöz, amacının okulu başarı bakımından Büyükçekmece’nin en iyi okullarından biri haline getirmek olduğunu söyledi.
Okul Aile Birliği ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Sağsöz, “1985 yılında Tepecik Ortaokulu din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak göreve atandım daha sonra müdür yardımcılığı ve sonrasında da aynı okulun müdürlüğüne getirildim.1999 yılına kadar Tepecik İlköğretim okulunda görev yaptım bu zaman içerisinde çok başarılı öğrenciler mezun ettik ve şu anda çeşitli meslek dallarında görev yapan doktorumuz mühendisimiz subayımız öğretmenimiz hukukçumuz iş adamlarımız ve Tübitak’ta öğretim üyesi olan öğrencimiz var biz bunlarla gurur duyduk duymaya da devam edeceğiz. Bu okulun başarılı geçmişi ile gurur duyan ben bugünkü başarısızlığından da üzüntü duyuyorum” dedi.
Tepecik İlköğretim Okulu’nun başarısında ki düşüşün nedeninin başarılı öğrencilerin merkezi okulları tercih etmesinden kaynaklandığını dile getiren Sağsöz; “ Tepecik İlköğretim Okulun da ne yazık ki başarı istenilen seviye de değil iyi öğrenciler merkez okullara kaçmış. Vatandaş yanı başında ki okulu değil de kendisine kilometrelerce uzaklıktaki okulu tercih etmeye başlamış. Bu konu bir idareci olarak fazlasıyla üzüyor. Benim birinci önceliğim bu iyi öğrencilerin kaçışını önlemek 5. sınıftan sonra 6.sınıfı okuduğu okulda devam etmesini sağlamak olacaktır. Tepecik İlköğretim Okulunu bölgenin en iyi okulları arasına sokmak için hep beraber gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.
Eğitim sevdalısı bir belediye başkanına sahip olduğu için Büyükçekmece ‘yi çok şanslı gördüğünü dile getiren Sağsöz konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “
Eğitim söz konusu olduğunda belediye başkanımızın kapısının ardına kadar açık olduğuna her zaman şahit oldum.19 Mayıs ilköğretim Okulu’nda idareci iken de belediye başkanımızdan konferans salonu istemiştik. Bizi kırmadı hemen yaptı. O Konferans salonundan bütün okullarımız istifade ediyor

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün İlçe genelindeki çoğu okulun yapılmasına öncülük ettiğinin de altını çizen Söğsöz; “
Okul müdürlerinin eğitimle ilgili ihtiyaçlarında ilk kapısını çaldığı makam belediye başkanımız olmuştur. Okullarımızın laboratuar ve spor salonu ihtiyaçlarını yavaş yavaş giderdiği de bir gerçektir
” dedi.
Davut Sağsöz’ü yakından tanıdığını ve iyi bir eğitimci olduğu için takdir ettiğini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “
Davut Sağsöz’e kefilim. Kendisini yıllardır tanırım. Görev yaptığı her okulda mutlaka başarıyı yakalayan iyi bir eğitimcidir. Tepecik İlköğretim Okulu’nun da başarısını ben eminim ki yükseltecektir.”

2012 yılı içerisinde Büyükçekmece’ye 5 yeni okul kazandıracaklarının müjdesini veren Başkan Akgün, “Atatürk’ün gösterdiği nihayi hedefe ancak ve ancak eğitimle ulaşılacağına inanan biriyim. Maalesef eğitim alanında istenilen seviyede olduğumuz pek söylenemez. Belediye olarak ilçemizdeki okulların standartlarının yükseltilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki sene Milli Eğitime 5 okul daha kazandıracağız” şeklinde konuştu.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sesinin çok iyi olduğu bilinen Okul Müdürü Davut Sağsöz Başkan Dr.Hasan Akgün ve velilerinin isteğini kırmayarak güncel en güzel türküleri seslendirerek yemeğe gelenlere hoşça vakit geçirtti.
Geceye Başkan Akgün’ün yanı sıra, Meclis Üyeleri Emine Demirci, Ersel Yazıcı, Ahmet Şahin, Coşkun Tanış, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehtap Tazegül ve Mehmet Yeşilgül, CHP İlçe Başkanı Kerim Menteşoğlu, MHP İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, Büyükçekmece Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Hamaz, Büyükçekmece Tepecik Spor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu, Tepecik İlköğretim Okulu Öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV