banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN KARARI SİZ VERECEKSİNİZ.

İlçe merkezi, köy, mahalle, mevkii neresi olursa olsun sorunlara eğilen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, geçtiğimiz akşam Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi Manisa Bayırında vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Mayıs 2011 Salı 12:06
ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN KARARI SİZ VERECEKSİNİZ.
banner264
ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN KARARI SİZ VERECEKSİNİZ.

İlçe merkezi, köy, mahalle, mevkii neresi olursa olsun sorunlara eğilen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, geçtiğimiz akşam Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi Manisa Bayırında vatandaşlarla bir araya geldi. 29 Ocak 2009 tarihinde TOKİ tarafından gecekondu önleme bölgesi olarak ilan edilen Ferhatpaşa ve Kaleiçi Mahallesi Bayır Mevkileri için Belediye Başkanı Cem Kara tarafından vatandaşlara bilgi verildi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, köylerde düzenlenen toplantıların yanı sıra lokal olarak da toplantılar düzenliyor. İlçe merkezinde Ferhatpaşa ve Kalaiçi Mahallelerinde genellikle Roman vatandaşların yaşadığı bayır mevkilerinde ilan edilen gecekondu önleme bölgeleri ile ilgili Başkan Cem Kara halkın ayağına giderek buralarda yaşayan vatandaşları bilgilendiriyor.

Bu toplantıların ilki geçtiğimiz sene yapılmıştı. Son gelişmeler ile ilgili bir toplantı da geçtiğimiz akşam Ferhatpaşa Mahallesi Manisa Bayırı mevkiinde yapıldı. Kaleiçi ve Ferhatpaşa Mahallelerinde 511 adet konut ve buralarda yaşayan insanları ilgilendiren konular hakkında vatandaşlar en yetkili ağızdan bilgi sahibi oldular.

Gelişmelerle ilgili süreci anlatan Başkan Cem Kara; “Çocuklarımızın geleceği için hep birlikte karar vermeliyiz. Bildiğiniz gibi Çatalca’da planlar yapıldı ve imarlar açıldı. Ama şu an bulunduğumuz bölgede, yani gecekondu önleme bölgesi plan dışı. Burada plan yapma yetkisi TOKİ’de. Çatalca Belediye Meclisinden yetki aldım ve gittim TOKİ yetkilileri ile görüştüm. Bu bölgelerde durum nedir, ne yapabiliriz diye sordum soruşturdum. Bir ön protokol imzaladık, buna göre dedik ki, insanlar istiyorsa burada binalar yapalım. Bu bölgenin insanı öyle çok katlı apartmanlarda oturamazlar, onlar alışkın değillerdir dedim. Yapılacak binaların en fazla iki katlı en az da bir katlı olması gerektiğini belirttim. Binalar yapıldığı takdirde herhangi bir yıkım, göç olmadan, anahtar teslim edilmeden şu an yaşadığınız evinizden ayrılmayacaksınız. Ön protokolde bunların hepsine yer verdim. En başta dediğim gibi kararı birlikte vereceğiz. Sizlerin alacağı konutların daha da ucuzlaması için gecekondu önleme bölgelerinde belediyeye ait olan yerleri de gerekirse TOKİ’ye bağışlayacağım. Çocuklarımızın, torunlarımızın kaderini sizlerle beraber çizeceğiz” dedi. Sunumunu bitiren Belediye Başkanı Cem Kara, burada yine vatandaşların akıllarına gelebilecek her soruyu sorması gerektiğini ve büyük bir içtenlikle cevaplayacağını belirterek, mikrofonu vatandaşa uzattı ve gelen soruları cevapladı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV