ATATÜRK İÇİN MEVLİT KARARIYLA GÜNDEME...
SENEM KÖSE, ZAFER PARTİSİ ÇATALCA...
TELEFONLARDAKİ GÖRÜNMEZ TAKİP TEHLİKESİ
SERHAT MUSTAFA KILIÇ HAYATINI KAYBETTİ
Zafer Partisi Çatalca teşkilatında yeni bir görevlendirme gerçekleşti. İlçede uzun yıllardır siyasi çalışmaların yanı sıra sivil toplum faaliyetleri ve esnaflık yapan Senem Köse, Zafer Partisi Çatalca Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlendi.
Köse, yeni görevi dolayısıyla yayımladığı açıklamada doğup büyüdüğü Çatalca’ya hizmet etmenin kendisi için büyük bir onur ve sorumluluk olduğunu belirtti.

Yaklaşık 15 yıllık siyasi tecrübesini yeni görevine taşıyacağını ifade eden Köse, bugüne kadar Çatalca’nın sokaklarında, esnafın içinde ve vatandaşlarla omuz omuza çalıştığını söyledi.
Sivil toplum kuruluşlarında yürüttüğü çalışmaların ve esnaflıktan gelen saha deneyiminin kendisine önemli bir birikim kazandırdığını belirten Köse, Çatalca’nın sorunlarını, beklentilerini ve değerlerini yakından tanıdığını vurguladı.
Köse, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Doğup büyüdüğüm, hayatımın ve mücadelemin önemli bir parçası olan Çatalca’da, siyasetin çeşitli kademelerinde görev alarak geçen 15 yıllık siyasi tecrübemin ardından bugün yeni ve önemli bir sorumluluğu üstleniyorum. Bütün bu birikim ve tecrübeyle Zafer Partisi Çatalca Kadın Kolları Başkanı olarak yeni bir mücadeleye başlıyoruz.”
Yeni görev döneminde Çatalcalı kadınların sesini daha güçlü duyurmayı hedeflediğini belirten Senem Köse, gençlerin geleceğine sahip çıkacak çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.
Köse, Çatalca için fayda sağlayacak her çalışmanın içinde olacaklarını belirterek görevini büyük bir onur ve sorumlulukla üstlendiğini dile getirdi.
“Çatalca’mızın kadınlarının sesini daha güçlü duyurmak, gençlerimizin geleceğine sahip çıkmak ve memleketimiz için taş üstüne taş koymak adına bu görevi üstleniyorum. Dün olduğu gibi bugün de Çatalca için çalışmaya devam edeceğim.”
Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Köse, sorumluluk almaktan kaçınmayacaklarını ve çalışmalarını Cumhuriyetin temel değerleri doğrultusunda sürdüreceklerini belirtti.
Milliyetçilik anlayışının yalnızca siyasi bir söylemden ibaret olmadığını kaydeden Köse, “Benim için milliyetçilik; vatanına, milletine, bayrağına, Cumhuriyetine ve yaşadığı memlekete sahip çıkmaktır” dedi.
Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yoldan ayrılmadan mücadele edeceklerini vurgulayan Senem Köse, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu, sevdamız Türkiye Cumhuriyeti, gücümüz Türk milleti, mücadelemiz Çatalca içindir. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri milletimize ve Çatalca’mıza karşı mahcup etmesin.”
Büyük Haber
www.buyukhaber.com – Haberin Tek Adresi



.jpg)




SENEM KÖSE, ZAFER PARTİSİ ÇATALCA KADIN KOLLARI...
Çatalca Aday Adayları şok haberler
CHP’li eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Sertab Erener sahneyi neden terk etti?
O şebekenin Türkiye organizatörü PTT müdürü...
Karateciler 11 Madalya 2 Kupa Aldı
EYLÜL MECLİSİ TOPLANDI
FESTİVALDE ŞİİR DİNLETİSİ DE VARDI
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!