banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

HALKIN YARARINA OLACAK PLANLARI ÇIKARMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, belediye çalışmaları ve köylerdeki imarların son durumu hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

24 Mayıs 2011 Salı 01:23
HALKIN YARARINA OLACAK PLANLARI ÇIKARMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ.
banner263
HALKIN YARARINA OLACAK PLANLARI ÇIKARMAK İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, belediye çalışmaları ve köylerdeki imarların son durumu hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Ormanlı Köyünde vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Başkan Cem Kara, “TÜİK rakamlarına göre 1146 kişinin yaşadığı Ormanlı Köyüne İSKİ tarafından 400 kişilik bir plan nüfusu öngörülüyor. İşte nüfus artışını sağlamak, halkın yararına olacak planları çıkarmak için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, köyleri teker teker gezmeye, vatandaşlara bilgi vermeye devam ediyor. 2010 yılının sonlarından bu yana köylerde akşam toplantıları düzenleyen Başkan Cem Kara kamu görevlisi kimliğiyle halka her zaman şeffaf yönetim anlayışı gereği çalışmaları anlatıyor. Başkan Cem Kara geçtiğimiz gün 1/5000 ölçekli planı olmayan köylerden Ormanlı’daydı. Burada 1/5000 ölçekli plan yapmanın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu belirten Başkan Cem Kara, “2004 yılında çıkan Büyükşehir Belediye Kanunu’na göre köylerimiz İBB’ye bağlandı. Bakırköy’deki, Kadıköy’deki her şey aynı anda Ormanlı Köyümüz için de geçerli. 2009 yılında yapılan Çevre Planına göre Çatalca; kritik öneme haiz korunacak bölge olarak günübirlik turizm ve mutlak tarım alanı olarak planlandı. Nüfus artışı ilçemizde öngörülmüyor. TÜİK rakamlarına göre 1146 kişinin yaşadığı Ormanlı Köyüne İSKİ tarafından 400 kişilik bir plan nüfusu öngörülüyor. Nüfus artışını sağlamak, halkın yararına olacak planları çıkarmak için çaba sarf ediyoruz. 23.738 kişilik bir Çatalca’nın plan nüfusunu 50.242 olarak çıkartmayı ve 2795 kişinin yaşadığı Karacaköy Mahallemizin plan nüfusu 4900 kişi olarak çıkartmayı başardık. Çalışmalarımızın meyvesini işte böyle topluyoruz” dedi. Yaptığı sunum sonrasında mikrofonu vatandaşlara bırakan Başkan Cem Kara, gelen sorulara da tüm açıklığıyla cevap verdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV