banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
09 Mayıs 2024 Perşembe

GNL Reklam Bir Adım Önde

Alo 110 15 tesis açtı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İtfaiye haftası olması sebebiyle yapımı tamamlanan 15 itfaiye binasının toplu açılışını Esenyurt’dan gerçekleştirdi.

06 Ekim 2011 Perşembe 14:21
Alo 110 15 tesis açtı...
banner266
Alo 110 15 tesis açtı...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İtfaiye haftası olması sebebiyle yapımı tamamlanan 15 itfaiye binasının toplu açılışını Esenyurt’dan gerçekleştirdi.

Açılış törenine İstanbul Üçüncü Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esenyurt Kaymakamı Halil Uyumaz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İl genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Daire başkanları, Birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul’un farklı ilçelerinde yapımı tamamlanan yeni itfaiye binalarının toplu açılış töreni, Esenyurt Akçaburgaz mahallesinde hizmete açılan itfaiye hizmet binasında gerçekleşti.

Başkan Topbaş "İstanbul dünyaya karşı sorumludur"
Açılış töreninde konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’da yaşayan vatandaşlar için yapılan tesislerin yüksek maliyetlerde olduğunu "bu kentin bütün sorunlarını çözerken hiçbir zaman para hesabı yapmadık. Ama hesabımızı iyi bildik" dedi.
Başkan Topbaş "1714 yılında kuruluşu yapılan bu şehre 297 yıldır hizmet veren İtfaiye kuruluşu, gece gündüz demeden her türlü şartlarda vatandaşımızın önce canını ve malını korumak için çalışan itfaiyecilerimizi kutluyorum. Bu tesislerin bize maliyetleri 64-65 milyon civarındadır. Hiçbir zaman bu kentin sorunlarını çözerken para hesabı yapmadık. Ama hesabımızı bildik. Bu şehre hizmet etmek bambaşka bir duygudur. Çünkü bu şehir, Türkiye’yi taşıyan Türkiye’nin iktisadi başkentidir. Türkiye’ye karşı değil dünyaya karşı sorumlu bir şehirdir. Ülkemizin dünyadaki etkinliğinde İstanbul'unda yakinen takip edildiğini ifade etmek istiyorum. İstanbul İtfaiye’si gerçekten bir zoru başarmaktadır. Geliştirdiğimiz araç ve gereçler ile olaylar çok sürede müdahale etme şansımız vardır.
İstanbul’da günde 200’ün üzerinde olay yaşanıyor. Bu sebeple saniyeler önemli bir hassasiyet taşıyor. Gururla ifade edebilirim ki, dünyada sayılı itfaiyeler arasına girmiş bulunmaktayız. Teknoloji ne kadar gelişiyorsa ekipmanlarımızda ona göre ayarlamamız gerekir. Göreve geldiğimizde 1852 itfaiye personelimiz vardı, şimdi ise 4761’e çıkardık. İtfaiye’de çalışan kardeşlerimizin sayısı yaz döneminde cankurtaranlar ile 5066’ya ulaşmaktadır. Araç sayımızı 292’den 601 çıkardık. İstanbul itfaiyesi 2010 itibariyle 31 bin olaya müdahale etmiş bulunmaktadır. Son altı yıl içinde ise cankurtaran ekiplerimiz, 13 bin olaya müdahale etmiştir. İtfaiyecilik, bir bilinç, bir refleks, yardımseverlik hizmetidir. Vatandaşın sıkıntıya düşmemesi için her alanda hizmet veriyoruz" dedi.

Son teknoloji araçları başkan Kadir Topbaş kendisi tanıttı.

Başkan Kadir Topbaş, toplu açılış kurdelesini kesmek üzere protokol mensuplarını da sahneye davet etti. Açılış yapılan diğer ilçelere görüntülü bağlanan Topbaş, "İstanbul’umuz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kurdele kesimi ardından itfaiye erlerinin yaptığı yangına müdahale gösterisi büyük alkış aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, açılışa katılan konuklara ve basın mensuplarına İtfaiye binasını gezdirerek, kullanılan araçlar hakkında bilgi verdi. Başkan Topbaş itfaiye kamyonundaki araç ve gereçleri göstererek nasıl kullanıldığını gösterdi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV