banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Gürbüz Süleymanoğlu Spor Merkezi Hizmete Açıldı.

Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sosyal tesisleri hizmete açmaya devam ediyor.

10 Eylül 2011 Cumartesi 22:26
Gürbüz Süleymanoğlu Spor Merkezi Hizmete Açıldı.
banner312
Gürbüz Süleymanoğlu Spor Merkezi Hizmete Açıldı.
Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede sosyal tesisleri hizmete açmaya devam ediyor. Belediye başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu’nun isminin verildiği spor merkezi Esenkent’te coşkulu bir kalabalık ile vatandaşın hizmetine açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, Başkan danışmanları, Mahalle muhtarları ve çok sayıda Esenkent’li vatandaş katıldı.

Süleymanoğlu “ Gurur ve heyecan veriyor”
Esenkent’e kazandırılan modern spor merkezine ismi verilen Belediye başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, ismini böyle bir tesise uygun gördüğü için başkan Necmi Kadıoğlu’na minnettar olduğunu söyledi. Süleymanoğlu “ Bugün benim için çok heyecan ve gurur dolu bir gündür. Bu heyecanı bugün sizlerle burada hep beraber paylaşıyoruz. Esenyurt’ta göreve geldiği andan itibaren büyük hizmetler, büyük tesisler kazandıran sayın belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun bu hizmetleri devam ettirmektedir. Böyle bir tesise yedi yıldır hizmet verdiğimiz Esenyurt’ta teveccüh göstererek benim ismimin verilmesini uygun gören değerli belediye başkanım Necmi Kadıoğlu’na sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Esenyurt’a her alanda büyük ve modern tesisler kazandıran, belediye başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında, buraya hizmet edenlerin ismi verilmesi gerektiğini, kimsenin tanımadığı ve hiçbir hizmeti olmayanların isminin verilmesinin anlamsız olduğunu vurguladı.

Necmi Kadıoğlu “ Hizmet eden, emek verenin ismi verilmeli”
Kadıoğlu “ Bu tesisde bulunan hizmetleri sizlere saymayacağım, hep birlikte gezerek göreceğiz. Çünkü bana büyük bir heyecan veriyor. Esenkent’e özellikle bazı vatandaşlarımızdan, ne yapıyorsunuz gibi şikâyetleri duymaktayız. İlçemizde her mahallemizin ihtiyacına göre hizmetleri sırasıyla yapıyoruz. Böyle spor merkezleri birer ihtiyaçtır. Her mahallemizde uygun gördüğümüz yerlere spor merkezlerini inşa ediyoruz. Esenyurt bu bakımdan oldukça zenginleşmeye başlamıştır. Bir çok ilçede henüz stadyum yok biz ikinci şehir stadını bitirmek üzereyiz. Özellikle bayanlar için bu şekilde spor merkezlerini yapıyoruz. Buda bizim bir sosyal projemizdir. Tabiî ki biz bu tesisi açtıktan sonra neden Gürbüz Süleymanoğlu ismi verildi diye çok konuşulacaktır. Bugün 1650 personelimiz ile Esenyurt Belediyesi olarak çalışıyoruz. Bütün çalışan arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. Hepsinin ismi her yere verilmeye layıktır. Esenkent mahallemize çok büyük hizmet yatırımları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde bir kültür merkezi daha burada hizmete açarak, vatandaşlarımıza sosyal ve sanatsal çalışma alanı oluşturacağız” dedi.
Başkan Kadıoğlu tesise isim verilmesi konusuna değinerek, Esenyurt’ta daha önceden verilen bazı sokak cadde ve tesis isimlerini sıraladı. Fakat bu isimlerin bir çoğunun tanınmadığı ve Esenyurt’a hiçbir katkısı olmadığını söyledi. Kadıoğlu “ Esenyurt’ta yapılan tüm hizmet ve yatırımlarda Gürbüz Süleymanoğlu ve diğer başkan yardımcısı arkadaşlarımızın imzaları, emekleri, katkıları bulunmaktadır. Gerçek anlamda büyüklerin hizmetlerinden dolayı isimleri anılsın, şükran duyulsun ve yaşatılsın diye verilir. Fakat bazıları ideolojik verilmiştir. Ama biz yinede onları kaldırmıyoruz.Bu güzel ve modern tesisimiz tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi. Başkan Necmi Kadıoğlu spor merkezi ve çevre düzenlemesi hakkında bilgi verdi. Kadıoğlu böyle tesislerin bulunduğu yerlerde ve uygun olmayan yerlerde bar,batakhane gibi yerlerin Esenyurt’ta olmasına izin verilmeyeceğini söyledi.

Açılış kurdele kesimi sonrasında Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Gürbüz Süleymanoğlu Spor Merkezi iç bölümünü vatandaşlar ile birlikte gezerek tesis içinde olan hizmetleri anlattı. Esenkent’e kazandırlan bu modern tesis karşısında vatandaşların mutlu oldukları ve ilgi duydukları görüldü. Bazı hanımların hemen kayıt işlemleri yaptırması dikkat çekti.

Gürbüz Süleymanoğlu Spor Merkezi iki katlı Fitness salonu tam donanımlı, son model spor aletleriyle Esenkentlilerin hizmetine sunuldu. Gürbüz Süleymanoğlu Spor Merkezi, toplam 800 metre kare kullanım alanı, birinci katında bahçe bölümü, fitness, soyunma odaları, yönetim ofisleri ve cafe bölümlerinden oluşuyor. İkinci katında, Masaj odası, Sauna, Fin hamamı,grup çalışmaları için Step ve Plates alanı, dinlenme odaları ve çalışma odalarından oluşmaktadır. Ayrıca spor tesisinin en üst bölümünde Cafe teras bulunmaktadır.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV