banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Soğuk iklime sıcak eğitim yuvası

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendi ilçesi dışında Türkiye’nin birçok bölgesinde yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekledi

30 Kasım 2011 Çarşamba 22:25
Soğuk iklime sıcak eğitim yuvası
banner322
Soğuk iklime sıcak eğitim yuvası
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendi ilçesi dışında Türkiye’nin birçok bölgesinde yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekledi. İki yıl önce Kars, Ardahan ziyaretleri sırasında temeli atılan Ardahan Üniversitesi Necmi Kadıoğlu Göle Meslek Yüksekokulu eğitim öğretime başladı.

Açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu beraberinde Kars Ardahan’lı belediye meclis üyeleri, Esenyurt’lu iş adamları, Ardahan Kültür Evi yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Başkan Necmi Kadıoğlu ve heyetini Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş Kars havaalanında karşıladı. Açılış törenin gerçekleşeceği Göle İlçesine geçerek Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu’nu makamında ziyaret etti. Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, Göle’ye yaptıkları için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ve ekibine her zaman minnettar kalacaklarını söyledi.

Yoğun katılımlı açılış
Göle belediyesi ziyareti ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindeki heyet açılışı yapılacak olan Göle Meslek Yüksekokulu tören alanına geçti.
Açılış törenine, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz, Göle Kaymakamı Kemal Atasoy, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu ve çok sayıda belediye meclis üyeleri, İş adamları, Sivil toplum kuruluşları ve Göle’li vatandaş katıldı.

—20 derecede açılış yapıldı :
Düzenlenen açılış kötü hava şartlarına rağmen gerçekleşirken, programda İlk olarak ev sahibi Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Muratoğlu, Bu eğitim yuvasının kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade ederek sözlerine başladı. Başkan Muratoğlu " Eğitim; gelişim ve değişimin odak noktasıdır. Her türlü kalkınma eğitim ve insan gücü ile olacağına inancımız tamdır. Bugün bizler için çok mutlu bir gündür. Bu eğitim yuvasının açılmasını çok hayal ettik. Ve bu konuda çok uğraş verdik. Çünkü bizler biliyorduk ki Göle’nin kurtuluşu bu fakülte ile gerçekleşecektir. Yaptığımız çalışmalar neticesinde okulun açılma kararı alındı. Ancak okulumuzun binası ortada yoktu. Bu mekânın yapılması için bizlere her zaman elini uzatan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu binamızın yapımını üstlendi. İlçemize bu güzel günü yaşatan Ardahan Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’a ve Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na halkım adına, eğitim ve bilim adına ve şahsım adına sonsuz şükran ve saygılarımı sunuyorum. Kendilerinin bu desteklerini hiçbir zaman Göle halkı unutmayacaktır. Bizlere her zaman proje desteği sunan sayın valimiz Mustafa Tekmen teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilçemize destek sunan Göle Kaymakamımıza, Esenyurt belediye başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu’na, Esenyurt belediye meclis üyelerine, Kars belediye başkanımıza, Ardahan il başkanımıza, İstanbul Ardahan Kültür Evi başkanı ve yönetim kuruluna, ayrıca uzaktan gelen ve bu mutluluğu bizimle paylaşan herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Başkan Sabri Muratoğlu, açılışın yapıldığı 24 Kasım Öğretmenler gününde olmasının ayrıca önem arz ettiğini sözlerine ekledi.

Kadıoğlu " Eğitim gönüllüsüyüm ! "
Başkan Muratoğlu’nun konuşmasının ardından fakülte binasının yapımını üstlenen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendisininde bir eğitim gönüllüsü olduğunu ve Esenyurt’ta çok sayıda okul yaptırdığını, her yıl binlerce öğrencinin eğitim aldığını vurguladı.
Başkan Kadıoğlu " Ben bir eğitim gönüllüsü olarak Esenyurt’ta çok sayıda okul yaptırdım. Bu okullarda her yıl binlerce öğrenci eğitim görmektedir. Ayrıca 1500’den fazla üniversite ögğrencisine burs veriyorum. Buf öğrenciler beni gördüklerinde verdiğim burslarla üniversiteyi bitirdikleri ifade ediyorlar. Hayatta bundan büyük mutluluk yoktur. Bugün Göle’de açılışını gerçekleştireceğimiz fakültenin adını benim ismim verilmiş. Bu işin mutfağında bir hazırlık var. Bu işe bizi teşvik eden ve buralara getiren, burada olmamızı sağlayan Göle belediye başkanımız Sabri Muratoğlu’nun adının verilmesi bizleri daha mutlu ederdi. Çünkü en büyük gayreti kendisi göstermiştir. Bu manada kendilerine çok teşekkür ediyorum. Fakültenin Göle halkına hayırlı olmasını diliyorum. 24 Kasım öğretmenler gününde kutluyorum" dedi.

Rektör Korkmaz " Göleliler azimli ve gayretlidir "
Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz yaptığı konuşmada " Göle belediye başkanımızın da belirttiği gibi fakültemizin onayını almıştık. Ancak binamız ortada yoktu. Görmüş olduğunuz bu bina kararla, emekle, inançla yapılmış binadır. Bu bakımdan Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’na huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Göle belediye başkanı Sabri Muratoğlu fakültenin inşaası aşamasında, gece gündüz demeden birebir ilgilenmiştir. Başkan Sabri Muratoğlu gerçekten çok yürekli bir insan. Bu fikrin büyümesinde emeği geçen ancak aramızda olmayan Erdal Durak’ı rahmetle anıyorum. Göle’den çok azimli ve çok yürekli insanlar çıkıyor. Bu azim ve gayretli insanlar sayesinde bugün güzel bir eğitim kurumu hayata geçiyor. Bundan sonra Göle Orman Fakültesi için girişimlerimiz olacaktır. Çünkü en karlı yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Bu fakülte ile ışığımız çoğalacaktır. Eğitim yuvamıza emeği geçenlere yürekten kutluyorum teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Tekmen " Kadıoğlu’nun büyük rolü var "
Necmi Kadıoğlu Göle Meslek Yüksekokul’u açılış töreninde son olarak konuşma yapan Ardahan Valisi Mustafa Tekmen " Hükümetimiz insanımızı çok iyi anlıyor. Bu manada alınan son bir kararla üniversitesi olmayan hiçbir il olmaması yönünde çalışmalar başlamıştır. Bu kapsamda Ardahan’da bir üniversite açılarak, iki sene öncede bütün üniteleri ile hizmete girdi. Bu yıl Çıldır’da meslek yüksek okulumuzu fiilen hizmete açtık. Bugünde 24 Kasım öğretmenler günü gibi anlamlı bir günde Göle Meslek Yüksekokulu’nu kendi binasında hizmete açıyoruz. Kendi binasında olmasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun çok büyük rolü olduğunu görüyoruz. Onun arkasından destek olan Göle belediye başkanımızın ve kamu yöneticilerini can-i gönülden kutluyorum. 24 Kasım öğretmenler gününde böyle güzel bir eğitim kurumunu halka teslim ettiğimiz için emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Protokol konuşmaları ardından Ardahan Valisi Mustafa Tekmen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’a plaketini Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu takdim etti. Plaket takdimi ardından Göle Meslek Yüksekokulu açılış kurdelesi kesilerek binanın içi gezildi ve sınıflar incelendi.

Aygün, Kadıoğlu’nu takdir etti:
Göle Meslek Yüksekokulu açılış töreni ardından Esenyurt Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün’ün daveti üzerine Çıldır ilçesine ziyarette bulundu. Çıldır Gölü tesislerinde başkan Kadıoğlu onuruna verilen yemeğe katılarak Çıldır ilçesi ile ilgili bilgiler aldı. Yemek programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile katılan Esenyurt heyeti dışında Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban ve Çıldır ilçesi Aşık Şenlik belediye başkanı Mülazım Karaçay’da katıldı. Düzenlenen yemek programında kısa bir konuşma yapan Çıldır belediye başkanı Nurettin Aygün, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Ardahan’a ve Kars’a yaptığı yatırım ve hizmetlerden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Aygün, katılan heyete Çıldır’ın genel yapısı hakkında bilgiler verdi. Çıldır ilçesinede hizmet desteği talebinde bulunarak , " Geçtiğimiz yıl Esenyurt’ta bulunan hemşehrilerimi ziyaretim esnasında Esenyurt Belediyesi’nide ziyaret ettim. Sayın başkan Necmi Kadıoğlu’nun eğitime ve bölgemizin üst yapı ihtiyaçlarına destek verdiğini biliyor ve takip ediyoruz. Kendisinin bu anlamlı desteğini takdir etmemek mümkün değildir" dedi.

Çıldır içinde gerekeni yapacağız !
Çıldır’ı ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendi ilçesi olan Esenyurt’ta çok sayıda Çıldır’lı vatandaşın yaşadığını belirtti. Kadıoğlu " Çıldır’ında diğer ilçelerde olduğu gibi burada yaşayan vatandaşlarda bizim insanımızdır. Bundan sonra Çıldır’lı hemşehrilerimiz için gerekli desteği sağlamaya çalışacağız" dedi.

Kars Belediyesi’nde teslim töreni:
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Kars, Ardahan ziyaretinin ikinci gününde Kars Belediyesi Meclis salonunda yapılan toplantıda 5 ayrı bölgeye verilecek olan cenaze araçlarını belediye başkanlarına teslim etti. Teslim törenine Kars Belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin tamamı katıldı.

Bozkuş, Kadıoğlu’na teşekkür etti !
Toplantıda konuşma yapan Kars Belediye Başkanı Nevzet Bozkuş " Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun kendi ilçesi dışında Kars ve Ardahan’a yapmış olduğu destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerinin devamını bekliyoruz" dedi. Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş Başkan Kadıoğlu’na teşekkür plaketi ve Kars’a özgü el dokuması halı hediye etti.

Bende Kars’lıları seviyorum ...
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na "Kars’lılar sizi çok seviyor" demesi üzerine başkan Necmi Kadıoğlu’da "Kars’lılar beni sevdiği için bende onları seviyorum" dedi.
Başkan Kadıoğlu " Uzun yıllardır ihmal edilmiş Doğu Anadolu Bölgesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Elimizin uzandığı, gücümüzün yettiği ölçüde hizmet etmeyi sürdüreceğiz " dedi.

Kadıoğlu anahtarları teslim etti:
Konuşmalar sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars, Göle, Hanak, Selim ve Sarıkamış belediye başkanlarına tahsis edilecek olan cenaze araçlarının ruhsat ve anahtarlarını teslim etti.
Cenaze araçlarını teslim alan belediye başkanları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ederek bu hizmetlerinin devamını dilediler.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV