banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bakan Ergün, ‘Emek Kafe’yi hizmete açtı

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından geliştirilen ‘Emek Kafe’nin ikincisini Güngören’in Merter semtinde hizmete açtı.

28 Mart 2011 Pazartesi 02:26
Bakan Ergün, ‘Emek Kafe’yi hizmete açtı
banner322
Bakan Ergün, ‘Emek Kafe’yi hizmete açtı
Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından geliştirilen ‘Emek Kafe’nin ikincisini Güngören’in Merter semtinde hizmete açtı. Açılışa Bakan Ergün, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman ve AK Parti İlçe Başkanı Ercüment Sever yanı sıra Merterli işveren ve emekçiler ile vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

‘Bir sıcak sohbet sizden, çay ve kahve bizden’ sloganıyla açılan ‘Emek Kafe’ sabah saat 07.00’dan akşam 17.00’ye kadar vatandaşlara hizmet verecek. Kafenin açılış kurdelesini kesen Sanayi ve Ticaret Bakanı Ergün, sadece seçim döneminde değil, Haziran sonrasında işçi ve işverenlerle bu çatı altında bir araya gelineceğini söyledi. Bakan, “İstanbul teşkilatımızın gerçekleştirdiği projenin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Geçen hafta Anadolu yakasında ilkini gerçekleştirdiğimiz projemiz vatandaşla siyasileri tek çatı altında buluşturacaktır. Çalışan kesimin sorunlarına sıcak bir ortamda çözüm bulacağımız kafemizde kimi zaman sosyologlar kimi zaman avukatlar kimi zaman da biz kendilerine eşlik edeceğiz. İnanıyorum ki bu proje birçok soruna yerinde çözüm bulunmasını sağlayacak” diye konuştu.

Kafenin çalışan ve işçi kesimine hizmet vereceğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu ise, “Emek Kafe bir gün değil her gün açık olacak. Vatandaşlarımız çay ve kahvelerini yudumlarken broşürleri inceleyerek devletin, Hükümetin hizmetleri hakkında bilgi alacak. İçtiği çay ve kahve için ise ücret ödemeyecek” diye konuştu.

Açılışın ardından çocuk giyim markası Wenice Kids’in çalışanlarıyla çay ve kahve içen Bakan Ergün, kafenin ziyaretçi defterini de imzalayan ilk kişi oldu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV