banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN AZİZ YENİAY HALKA ÇİÇEK DAĞITTI.

Küçükçekmece Belediyesi, Çevre Haftası etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

13 Haziran 2011 Pazartesi 00:26
BAŞKAN AZİZ YENİAY HALKA ÇİÇEK DAĞITTI.
banner264
BAŞKAN AZİZ YENİAY HALKA ÇİÇEK DAĞITTI.

Küçükçekmece Belediyesi, Çevre Haftası etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Etkinlik kapsamında ilçede bulunan bazı noktalarda vatandaşlara fesleğen ve begonya çiçeği hediye edildi.
"Daha yeşil bir Küçükçekmece" sloganıyla yola çıkan Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Çevre Haftası'nda ilçede bulunan üç ayrı noktada fesleğen ve begonya çiçeği dağıttı. Günümüzün çevre sorunlarına dikkat çekmek ve vatandaşları bu konuda bilinçlendirmek için yapılan dağıtımın sonunda, Küçükçekmece'yi fesleğen kokusu sardı.
Parkları, çevre düzenlemeleri, doğa dostu projeleriyle daha yeşil ilçe haline gelen Küçükçekmece, her yıl 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Haftasını bu yıl da dopdolu etkinliklerle geçiriyor. Küçükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, üç ayrı noktaya kurduğu stantlarla ilçe halkına fesleğen ve begonya çiçeği dağıttı.
DÜNYA BİZİM EVİMİZ
Hürriyet Caddesi'nin trafiğe kapalı bölümünde başlayan dağıtıma katılan Başkan Aziz Yeniay, vatandaşlarla da sohbet etti. Doğa ile sürekli ilişki içinde olan toplumun, giderek yapay çevreler içinde kaldığını söyleyen Başkan Yeniay, "Teknoloji ve sanayinin gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan yaşam koşulları insanlar ve doğa arasındaki dengeyi bozdu. Ekolojik dengenin bozulması tüm dünyamızı kirletti. Dünya bizim evimiz. Sağlıklı bir yaşam için onu korumalı ve temiz tutmalıyız. Tüm İstanbul'a örnek olacağız." diyerek dağıtılan çiçeklerin birer sembol olduğunu ifade etti.
ÇOCUKLARIMIZ DOĞAYLA İÇ İÇE
Belediyenin çevre faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, "İlçemizin dününü ve bugününü düşününce büyük farklılıklar görüyoruz. Dün çocuklarımız kaldırım taşları arasında oyun oynamaya çalışırken, bugün neredeyse her mahalleye park yapıldı. Artık çocuklarımız bizler gibi yeşille iç içe büyüyor. Sokaklarımız da tertemiz oldu. Doğanın güzelliği bu çiçeklerle evlerimizin içine kadar girdi. Bizlere de çevremizin önemini her zaman hatırlattı. Duyarlı çalışmalarından dolayı belediyemize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
Çiçek dağıtımı daha sonra Sefaköy ve Halkalı Atakent 2. Etap'da devam etti. İki gün boyunca 5 bin fesleğen 5 bin adet de begonya dağıtıldı. Küçükçekmeceli artık çevre haftasını begonya ve fesleğen kokularıyla hatırlayacak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV