banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bilgi Evlerinden Renkli Açılış

Bilgiyi en eğlenceli yoldan öğrencilere ulaştırmayı amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen 2011-2012 Eğitim- Öğretim yılı açılış töreniyle yeni sezona merhaba dedi.

16 Ekim 2011 Pazar 14:21
Bilgi Evlerinden Renkli Açılış
banner267
Bilgi Evlerinden Renkli Açılış 

Bilgiyi en eğlenceli yoldan öğrencilere ulaştırmayı amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen 2011-2012 Eğitim- Öğretim yılı açılış töreniyle yeni sezona merhaba dedi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve başkan yardımcılarının da katıldığı programa, Bilgi Evleri üyelerinin hazırladığı birbirinden renkli etkinlikler damgasını vurdu.
SİZLER YARINLARIMIZSINIZ

Fatih, İnönü, Halkalı, Taştepe, Cennet, Sefaköy Bilgi Evi üyeleri ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni oldukça eğlenceli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin marifetlerini sergilediği törende selamlama konuşmasını yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, “ Sizler bu ülkenin yarını için olağanüstü gayret sarf ediyorsunuz ve ben bu gayretinizi görünce sizlerle gurur duyuyorum. Eğitim adına yaptığımız her hizmet sizler içindir. Eminim sizler bu ülkeyi yarınlarda çok daha iyi yerlere taşıyacaksınız.” dedi.

KEŞKE DEMEMEK İÇİN ÇALIŞIN

Yeni sezonda öğrencilere başarılar dileyen ve öğretmenlere de teşekkür eden Başkan Yeniay, “Yeni bir sezonu başlatıyoruz. İkinci yarı yıl geldiğinde keşke dememek için bugünleri iyi değerlendirin. Yeni açılacak 2 bilgi evimizle daha öğrenci sayımızı 50 binlere çıkarmayı hedefliyoruz.”diye konuştu.

COŞKU VE EĞLENCE BİRARADA

Ailelerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programın sunumunu da Bilgi Evi üyeleri yaptı. Programa, Cennet Bilgi Evi öğrencileri Ufuk Göçer’in dans performansı ve Selin Güneş’in söylediği türküler damgasını vurdu. Taştepe Bilgi Evi öğrencilerinin hazırladığı Çiçek Abbas skeci de izleyenlerden büyük alkış aldı. Programda öğrencilerin hazırladığı halk oyunu gösterileri ve gitar ve bağlama dinletileri de yer aldı.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV