banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
01 Temmuz 2025 Salı

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

ÇANAKKALE GEZİLERİ DEVAM EDİYOR.

Küçükçekmece Belediyesi'nin 2006'dan bu yana düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği ‘Küçükçekmece'den Çanakkale'ye Mehmedime Selam' gezileri tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 10 bin kişi kahramanlarını yerinde ziyaret etme fırsatı bulacak.

09 Mayıs 2011 Pazartesi 20:37
 ÇANAKKALE GEZİLERİ DEVAM EDİYOR.
banner299

ÇANAKKALE GEZİLERİ DEVAM EDİYOR.

Küçükçekmece Belediyesi'nin 2006'dan bu yana düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği ‘Küçükçekmece'den Çanakkale'ye Mehmedime Selam' gezileri tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 10 bin kişi kahramanlarını yerinde ziyaret etme fırsatı bulacak.
Başladığı günden bu yana 80 bin kişiyi şehidin toprağına götüren Küçükçekmece Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ‘Küçükçekmece'den Çanakkale'ye Mehmedime Selam' kültür gezilerinde, bu yıl da 10 bin Küçükçekmeceli'ye Çanakkale ruhunu yaşatıyor.
Küçükçekmece'de ikamet eden 9-65 yaş arasındaki herkes bu geziler sayesinde kurtuluş savaşı sırasında en büyük mücadeleyi veren Çanakkale Cephesi'ni yakından görme fırsatını buluyor. 45 kişilik gruplar halinde 5 ayrı otobüsle yola çıkan ziyaretçiler, bir rehber eşliğinde tüm Çanakkale'yi geziyor. Gruplar sırasıyla, Kilitbahir Kalesi, Tabyalar, Seyid Onbaşı, Şahindere Sargı Yeri, Alçıtepe Müze Gezisi, Şehitler Abidesi, Seddülbahir, Yahya Çavuş Anıtı ve Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı, Kemal Yeri'ni gezerek bir milletin var olma mücadelesine tanıklık ediyor.
ŞEHİTLERİMİZ BİZE BU VATANI HEDİYE ETTİ
Bu eşsiz gezide duygu dolu anlar yaşayan Küçükçekmeceliler, "Bu vatanın her toprağı değerlidir. Ancak Çanakkale başlı başına bir savaş belgesidir. Buraya gelirken heyecanla birlikte duygulu anlar yaşadık. Çanakkale şehitlerimiz olmasaydı bizler de olmayacaktık. Burada olmaktan hem mutluluk hem de acı duyuyoruz. Küçükçekmece Belediyesi bu tarihe verdiği önemi bizlere sunduğu fırsatla göstermiş oldu. Başkan Aziz Yeniay'a çok teşekkür ediyoruz." dedi.
Sabahın erken saatlerinde yola çıkan gezi kafilesine Çanakkale'yi anlatan kitap, şapka, anket formu ve kalemler verildi. Yol boyunca ikramlar da yapılan ziyaretçiler, Çanakkale Destanı adlı belgeseli de izledi. 12 Nisan'da başlayan kültür gezileri, Haziran ayı sonuna kadar devam edecek.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV