banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

EDEBİYATTAN BEYAZPERDEYE FİLM GÜNLERİ

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Edebiyattan Beyazperdeye Film Günleri, Nefise Karatay’ın sunumu ve Cahit Berkay’ın muhteşem konseri ile başladı.

20 Şubat 2012 Pazartesi 23:41
EDEBİYATTAN BEYAZPERDEYE FİLM GÜNLERİ
banner304

EDEBİYATTAN BEYAZPERDEYE FİLM GÜNLERİ

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Edebiyattan Beyazperdeye Film Günleri, Nefise Karatay’ın sunumu ve Cahit Berkay’ın muhteşem konseri ile başladı.
Geceye, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın yanı sıra; Kurtlar Vadisi dizisinden tanıdığımız, usta sinema ve tiyatro oyuncusu Altan Akışık, Yeşilçam’ın kadın oyuncusu Mine Soley, Azerbaycanlı ünlü polisiye yazarı Cengiz Abdullayev, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanı, gazeteci-yazar Abdullah Şen, sinema arşivcisi Agah Özgüç ve çok sayıda davetli ile basın mensubu katıldı.
Açılış konuşmasını yapan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay; düzenlenen kültürel etkinliklere gösterilen ilginin kendilerini çok memnun ettiğini dile getirerek, Küçükçekmece’ye dördüncü kültür merkezini kazandıracaklarının müjdesini verdi. Etkinliğin Genel Sanat Yönetmeni Muzaffer Hiçdurmaz ise 25 Şubat’a kadar sürecek olan etkinlik ve gösterilecek filmler üzerine katılımcıları bilgilendirdi. Ardından gecenin önemine uygun konuşmasını gerçekleştiren Cengiz Abdullayev, böyle bir etkinlikte yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, eserlerinin daha da fazla Türk izleyicisi ile buluşması temennisinde bulundu.
UNUTULMAYAN TÜRK FİLMLERİ MÜZİKLERİ
Gecenin sonunda perdeye yansıtılan filmler eşliğinde Cahit Berkay, Türk Sineması’na kazandırdığı, hafızalardan çıkmayan film müziklerinden oluşan bir konser verdi. Büyük ilgi gören konseri izleyiciler ayakta alkışladı. Konserde, Selvi Boylum Al Yazmalım, Çiçek Abbas, Güler misin Ağlar mısın, Teşekkür Ederim Büyükanne, Dila Hanım, Devlerin Aşkı ve Bodrum Hakimi film müzikleri izleyici ile buluştu. Gecenin açılış filmi olarak ise etkinliğin de konuğu olan Azerbaycanlı ünlü polisiye yazarı Cengiz Abdullayev’in kendi eserinden senaryosunu yazdığı ‘Mahkumlar’ filmi gösterildi. 18-25 Şubat tarihleri arasında Sefaköy, Halkalı ve Cennet Kültür ve Sanat Merkezleri’nde gösterilecek film programını kültür merkezlerinden temin edebilirsiniz.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV