banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
24 Mayıs 2024 Cuma

Ali Koç neden aday olduğunu açıkladı

ETKİNLİKLERE GECE YOLCULARI DAMGASINI VURDU.

Başarılı Pop-Rock grubu Gece Yolcuları 'Küçükçekmece Gençlik Günleri' etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı.

22 Mayıs 2011 Pazar 13:47
ETKİNLİKLERE GECE YOLCULARI DAMGASINI VURDU.
banner264

ETKİNLİKLERE GECE YOLCULARI DAMGASINI VURDU.
Başarılı Pop-Rock grubu Gece Yolcuları 'Küçükçekmece Gençlik Günleri' etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde yüzlerce hayranının karşısına çıkan grup muhteşem bir konsere imza attı. Küçükçekmeceli gençler yaklaşık iki saat süren konserde, grubun birbirinden güzel şarkılarına eşlik ederek çoşup eğlendi.

Konser öncesi ‘Benimle Dans Eder misin?' ve ‘Yetenek Sizsiniz' yarışmalarıyla adını duyuran yerli Michael Jackson Yiğit Beşli'nin dans performansını seyirciler beğeniyle izledi. Başarılı dansçının ardından heyecan doruğa çıktı. 'Hüzün', 'Ölüm de Var', 'İhtimal', 'Unut Beni' gibi sevilen şarkılarını seslendiren başarılı grubu gençler hiç oturmadan izledi.

SEYİRCİLER KONSER BOYUNCA DURMADI
Sık sık tezahüratlarla gruba sevgi gösterilerinde bulunan gençler, Gece Yolcuları grubunu da şaşırttı. "Daha önce on binlerce kişilik konserler verdik. Ancak bu kadar yoğun ve güçlü bir ses duymamıştık. Bu desteğiniz herhalde Guiness rekorlar kitabına girer" diyen grubun solisti Edis İlhan, başta Başkan Aziz Yeniay olmak üzere organizasyonda emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiğini belirtti.

GENÇLERLE BİRLİKTE YARINLARA YÜRÜYECEĞİZ
Konseri Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcısı Levent Uslu ile birlikte izledi. Başkan Aziz Yeniay muhteşem konserin ardından sahneye çıkarak Gece Yolcuları'na çiçek verdi. Grubu tebrik eden Başkan Aziz Yeniay, "Mustafa Kemal Atatürk'ün 92 yıl önce Samsun'a ayak basarak bu cennet vatanımıza göz dikenlere dünyayı dar ettiği günlerin yıldönümündeyiz. Bu ülkeyi bağımsız kılacak gençlerle birlikte yarınlara yürüme adına başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi anmak üzere buradayız" diyerek günün anlam ve önemine ilişkin düşüncelerini dile getirdi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV