banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

GENÇ FESTİVALİN FİNALİNİ MUSTAFA CECELİ YAPTI.

Küçükçekmece'de eğlence genç festivalin son gününde doruğa ulaştı. Türk Pop Müziği'nin başarılı isimlerinden Mustafa Ceceli, verdiği konserle gençlere coşku dolu bir konser akşamı yaşattı.

07 Haziran 2011 Salı 00:40
GENÇ FESTİVALİN FİNALİNİ MUSTAFA CECELİ YAPTI.
banner312

GENÇ FESTİVALİN FİNALİNİ MUSTAFA CECELİ YAPTI.

Küçükçekmece'de eğlence genç festivalin son gününde doruğa ulaştı. Türk Pop Müziği'nin başarılı isimlerinden Mustafa Ceceli, verdiği konserle gençlere coşku dolu bir konser akşamı yaşattı. Konser öncesinde ise, festival boyunca yeteneklerini sergileyen kursiyerlere ve eğitimcilere sertifikaları verildi.
Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği ‘Genç Festival 2011' programı dün akşam Mustafa Ceceli'nin verdiği muhteşem bir konserle sona erdi. Küçükçekmece Gölü Amfi Tiyatro'da düzenlenen programa gençler yoğun ilgi gösterdi.
Konser öncesi Küçükçekmece Belediyesi kültür ve sanat merkezlerinde çeşitli dallarda eğitim alan kursiyerlere ve eğitimcilerine sertifikaları verildi.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay kursiyerlere sertifikalarını verirken, başarılarından dolayı tebrik etti.

DEV ADIMLARLA YÜRÜYEREK BÜYÜYORUZ

Başkan Aziz Yeniay, Küçükçekmece'nin tam bir kültür sanat ilçesi haline geldiğine dikkat çekerek, "Bu sene alt yapımızdaki 32 bin öğrencimizin 12 bin 500 ü kültür sanat eğitimi aldı. Küçükçekmece'de yaşayan herkes kültür sanatın bir dalından tutunsun istiyoruz. Biz çocuklarımızın geleceği için bunu önemsiyoruz. SBS sonuçlarımızla İstanbul'da 30'a yakın ilçeyi geride bıraktık. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize göstermiş olduğu hedefi yani muasır medeniyetler seviyesinin üstündeki yerimizi almak en büyük hedefimizdir. Bunun yolu bilgi, eğitim, kültür, sanattan geçiyor. Küçükçekmecemiz adı küçük ama kendisi dev adımlarla yarınlara yürüyerek yalnız İstanbul'un değil, dünyanın da merkezi olacak. İnsanlarıyla birlikte huzurlu ve mutlu yürüyüşünü sürdürecektir. "dedi.
Yeniay ayrıca, Küçükçekmece'de yapımına başlanan Küçükçekmece Arena, Disneyland benzeri park ve fuar alanı hakkında da vatandaşları bilgilendirdi.

CECELİ'YLE MUHTEŞEM FİNAL

Gecenin finalinde ise sevilen sanatçı Mustafa Ceceli muhteşem bir konser verdi. Ceceli, en güzel ve popüler şarkılarını Küçükçekmeceliler için söyledi. Konfetiler ve alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Ceceli, kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında izleyicilere "Hiç hesapta yokken şarkı söylemeye başlamıştım, sizlerin bu coşkusunu görünce iyi ki şarkı söylemişim diyorum" diyerek yanıt verdi. Festival alanını dolduran yüzlerce kişi Ceceli'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da genç sanatçıya çiçek vererek, teşekkür etti. Mustafa Ceceli, başarılı performasını perküsyonda da göstererek, gecede eğlenceyi doruğa ulaştırdı. Konser sonunda selamlayarak seyircilere veda eden sanatçı, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'a teşekkür ederek coşku ve alkışlar arasında sahneden ayrıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV