banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

HAYALLERİNİ RESMEDEN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Küçükçekmecem ve Hayallerim " konulu ilköğretim ve liselerarası resim yarışması sonuçlandı.

14 Mayıs 2011 Cumartesi 22:44
HAYALLERİNİ RESMEDEN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.
banner304

HAYALLERİNİ RESMEDEN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.
Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Küçükçekmecem ve Hayallerim " konulu ilköğretim ve liselerarası resim yarışması sonuçlandı. Ödül töreni Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.
İlköğretim ve lise çağındaki öğrencilere çevre bilinci oluşturmak amacı ile düzenlenen "Küçükçekmece ve Hayallerim" konulu resim yarışması jüri değerlendirmesi ile sonuçlandı. İlköğretim ve liselerarası resim yarışmasının ödül töreni Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Süreyya Akkaya'nın yaptığı ödül törenine Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı, okul müdürleri, lise ve ilköğretim öğrencileri katıldı.
Hayallerindeki Küçükçekmece'yi ve yaşamak istedikleri çevreyi yaptıkları resimlerle dillendiren öğrencilerin çalışmalarını 5 resim öğretmeni, sanat eleştirmeni ve sanat yöneticilerinden oluşan jüri değerlendirdi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın da katıldığı elemeler üç tur üzerinden açık oy verilmek koşulu ile gerçekleştirildi. Öğrencilerin eserleri arasındaki 12 çalışma, dereceye girerek, sahipleri ödüllendirildi.
HEYECAN VE MUTLULUK BİRARADA
Jüri değerlendirmesine göre ilköğretim kategorisinde birincilik ödülünü; Halkalı Güneş İlköğretim Okulu öğrencisi Feyza Kutlu kazanarak, netbook sahibi oldu. İkincilik ödülüne Yeşilyuva İlköğretim Okulu öğrencilerinden Gizem Dinçyürek, üçüncülük ödülüne ise Kocatepe İlköğretim Okulu öğrencisi Buse Baştaş'ın resim çalışmaları layık görülerek, öğrencilere dijital fotoğraf makinesi ve mp3 çalar hediye edildi. Öğrenciler ödüllerini Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın elinden alırken, birincilik ödülünün sahibi olan Feyza Kutlu, çizdiği resim ile ilgili olarak "Salyangoz çizerek, salyangoz" gibi özgürce dolaşabildiğimiz bir çevre mesajı vermek istediğini söyledi.
Lise kategorisinde ise, Fahrettin Kerim Gökay Anadolu Lisesi öğrencisi Esra Gürbulak birincilik ödülüne layık görüldü. Marmara Lisesi öğrencisi Eray Gündoğmuş ikinci, Mustafa Barut Lisesi öğrencisi Ayşe Yüksek ise üçüncülük ödülü kazandı. Öğrenciler ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Nail Bölükbaşı'ndan aldı.
İlköğretimde, Remzi Yurtsever İlköğretim Okulu öğrencilerinden Beyzanur Öztürk, Mustafa Eravutmuş İlköğretim Okulu öğrencilerinden Hanife Betül Korkmaz, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinden Buğra Emir Ayan ve Bezirganbahçe İlköğretim Okulu öğrencilerinden Hamide Öztürk'ün resim çalışmaları ise mansiyon ödülüne layık görüldü.
HAYALLERİMİZ BÜYÜK OLSUN
Lise kategorisinde ise, Marmara Lisesi'nden Merve Gökçenur Koçak ve Halkalı Toplu Konuk Lisesi'nden Engin Özakçil yapmış oldukları çalışmalarla mansiyon ödülünün sahibi oldu. Öğrenciler ödüllerini okul müdürlerinin elinden aldı. Tören sonunda, yarışma ile ilgili düşüncelerini dile getiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, "İnsanlar hayalleri kadar yaşarlar. Hayallerimiz ne kadar büyükse, bizim de başarımız o kadar büyük olacaktır. O hayalleri ilmek ilmek işleyerek, gerçekleştireceğiz. Yarışmada emeği geçen herkese, Küçükçekmece hayali kuran, yaşları küçük ama kalpleri yürekleri büyük olan tüm öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV