banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 2012 RESİM YARIŞMASI

Kültür ve sanat alanında önemli yatırımlara imza atan Küçükçekmece Belediyesi Türkiye Geneli Resim Yarışması’nın 2.’sini düzenliyor.

15 Mart 2012 Perşembe 00:20
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 2012 RESİM YARIŞMASI
banner265
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ 2012 RESİM YARIŞMASI

Kültür ve sanat alanında önemli yatırımlara imza atan Küçükçekmece Belediyesi Türkiye Geneli Resim Yarışması’nın 2.’sini düzenliyor.
Küçükçekmece Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı ve devamlılığını sağlamayı hedeflediği Türkiye genelinde fırçasını kullanan, görsel sanatlar alanında üretim yapan sanatçıların çalışmalarını desteklemek, sergilemek ve belediye koleksiyonuna kazandırmak amacıyla ulusal ölçekte, profesyonel ressam ya da adayların katılabileceği resim yarışmasının 2.’sini düzenliyor.
Konusunun “Serbest” olarak belirlendiği yarışmanın değerlendirmesini Türkiye’nin en önemli sanat isimlerinin yer aldığı jürisi belirleyecek. Aralarında galeri yöneticisi, koleksiyoner, sanatçı, sanat yazarı ve akademisyenlerin bulunduğu jüri; Esra Aslıçavuşoğlu, Fırat Arapoğlu, Erkan Doğanay, Mustafa Horasan, Hüsamettin Koçan, Mustafa Taviloğlu ve Yeşim Turanlı’dan oluşuyor. Yarışmada birinci olana 10.000 TL, ikinciye 7.000 TL, üçüncüye 5.000 TL ve üç sanatçıya da ayrı ayrı 3.000 TL mansiyon ödül verilecek. Yarışmaya başvurular Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’ne, 2-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak.
YARIŞMAYA BAŞVURU ŞARTLARI
Her sanatçı yarışmaya daha önceden herhangi bir yarışmada ödül almamış ve sergilenmemiş bir eseriyle katılabilir.
Yarışma, seçici kurul ile birinci dereceden yakınlığı bulunmayan ve Küçükçekmece Belediye Başkanlığı personeli haricinde tüm sanatçılara açıktır.
Eserlerin (Tuval için) kenarı 80 cm’den kısa, uzun kenarı ise200 cm’den fazla olmamalıdır.
Eserler sergilenmeye hazır biçimde elden veya kargoyla teslim edilmelidir. (Kargo ve posta ile gönderilen eserlerin hasar görmesi ve belirtilen tarihlerden sonra ilgili adrese ulaşması Belediye Başkanlığı’nın sorumluluğunda değildir.
A4 kağıdını aşmayacak biçimde sanatçının adı ve soyadı, kısa özgeçmişi, esere ait teknik bilgiler ve fiyatının yer aldığı yazı bir zarfa konularak eserle birlikte teslim edilmelidir. Bu zarfta ayrıca katılımcı sanatçıya ait en az 5 eser görseli ve sanatçıya ait bir portre fotoğrafının (JPG formatta) bulunduğu bir CD ‘de eklenmelidir.
Eserler en geç 2 Nisan’la 20 Nisan 2012 tarihleri arasında her gün saat 17.00’ye kadar aşağıda belirtilen toplama merkezi görevlilerine makbuz karşılığında teslim edilmelidir.

ESER TOPLAMA MERKEZİ :
Cennet Kültür ve Sanat Merkezi
Cennet Mah. Yahya Kemal Beyatlı Cad. Küçükçekmece- İSTANBUL
Bilgi için Tel : 0212 598 55 23 – 0212 598 55 25

"KÜÇÜKÇEKMECEM VE BEN" KONULU RESİM YARIŞMASI
İlköğretim ve liseli öğrencilerinin katılabileceği yarışmada birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye bisiklet, üçüncüye dijital fotoğraf makinası hediye edilecek. 35X50cm ya da 50X70cm ebatlarında sulu boya, pastel, yağlı boya, akrilik veya serbest teknikle yapılan resimler 15 Nisan 2012 tarihine kadar teslim edilebilecek.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV